Budca-L (Sever)

• Autor témy Autor témy dango
  • Dátum začiatku Dátum začiatku

dango

Moderator,
Zamestnanec
Pridal sa
5 nov 2014
Správy
2.340
Odpočívadlo Budča
E571, 96233 Budča

Popis:
DC: 2 x CHAdeMO (350 kW), 2 x CCS (350 kW), 1 x CHAdeMO (50 kW), 1 x CCS (50 kW),
GPS: 48.568020, 19.060238
Platba: ZSE cenník
Otváracia doba: 24/7
Prevádzkovateľ: ZSE
Email: elektromobilita@zse.sk
Tel.: +421 908 718 280
pridal som ju aj na mapu, zatial oznacil "DC vo vystavbe"
tu je editacny link pre zmenu, ked bude plne v produkcii: https://www.zeemaps.com/edit/YiVAoo7X3aKv9KBno6l-jQ
Mapa:

Prílohy

• photo4182.jpg
    photo4182.jpg
    109,1 KB · Zobrazení: 9
Naposledy upravil moderátor:
Budca L, Budca R teda berie sa smer z BA? Inac ta kabelaz co tam trci, alebo odborne pripravena inzinierska siet (elektricka), tam uz bola skorej zrejme. Zaujimalo by ma, ci sa to da teraz v zimnom obdoby zapojit. Asi treba aby bolo trochu teplejsi predpokladam. Neviem do akej teploty sa da robit z kablami vonku. Lebo kable su tvrde a skor by sa mohli polamat v tychto mrazoch.

2 Komentáre
Juro
Juro komentoval
L je pre ľavú stranu a P pre pravú stranu, smer od západu na východ. Tie ostatné káble budú asi pre tú "megahyperturbo" s 39kW nabíjačku.

Maco7
Maco7 komentoval
Budca je myslim original pomenovana ako Budca-juh a Buca-sever .. Myslim ze je to najlepsie pomenovanie , nie?

Diky za kompletné pridanie nabíjačky. Edit. link som presunul do úvodného príspevku. Normálne by asi aj stačila jedna téma na obe strany. ZSE sa nezdá, stavajú ešte aj v zime. Som myslel, že v zime si dajú prestávku. Ale to čo je na fotke asi ultra-fast nebude.

3 Komentáre
D
dango komentoval
1 - navrhujem zmenit pomenovanie na sever a juh, co ty na to?
2 - z toho, co som videl to vyzera, ze tam budu 2 stojany. Podla fotky to vyzera na klasicku 50kW DELTU s 2 park.miestami a kolmo na to (ako trcia kable) su obrubnikmi vyhradene dalsie 2 park.miesta zrejme pre ultra-pomalu

Maco7
Maco7 komentoval
dango Ano , tak je pomenovana aj na niektorych mapach ako Budca-Juh , Budca-Sever

K
kayle komentoval
Akurát prednedávnom som videl jedno video záchranára z Holandska kde vysvetľoval ako poznať ktorá strana diaľnice je ľavá a ktorá pravá. Cesta má niekde začiatok a smer kde sa číslo na kilometrovníkoch zväčšuje je pravá, kde zmenšuje je ľavá. (ale zas kto si všíma kilometrovníky :)

V ľavo, v pravo, tak to označuje oficiálne samotná NDS, viď priložený výber z dokumentu NDS. Takže preto tak.

Prílohy

• photo4186.jpg
    photo4186.jpg
    145,2 KB · Zobrazení: 9
Komentár
Dnes som šiel okolo a pracovali tam ako včeličky. Medzi R1 a parkoviskom kopú jamu a sú tam nejaké veľké chráničky (pobehovali a pozerali tam dole). Okolo už existujúceho stojanu dávajú dlažbu. Za tým čiernym kontajnerom je schovaná stále len chránička trčiaca zo zeme

Prílohy

• photo4483.jpg
    photo4483.jpg
    108,8 KB · Zobrazení: 9
  • photo4484.jpg
    photo4484.jpg
    121,6 KB · Zobrazení: 9
1 Komentár
Maco7
Maco7 komentoval
vdaka za cerstve info ..

Nabíjačka už je v prevádzke, treba požiadať obsluhu aby dala kartu, zatiaľ je bezplatná ale nefunguje DC len AC. Že to hlásili ale dostali odpoved že nejde pre chybu auta. Tak aj ja mám zle auto. Možno keď nenájdu auto na ktorom DC pôjde, tak sa na zo aj pozrú.

3 Komentáre
milan84
milan84 komentoval
Miro ved co je lahsie ako odbiť zakaznika vetou: chyba je to vasom prijimaci :) Take Slovenske...

ICE666SVK
ICE666SVK komentoval
Ktore z tych troch aut je to zle auto? Tie dva korejske ci to japonske vyrobene niekde v GB?

Miroslav Rojko
Miroslav Rojko komentoval
Mne nefungovalo Chademo.

Aktuálne foto z Budče, ak chcete zmeniť na mapke.

Prílohy

• photo5331.jpg
    photo5331.jpg
    114,8 KB · Zobrazení: 9
  • photo5330.jpg
    photo5330.jpg
    101,1 KB · Zobrazení: 10
  • photo5329.jpg
    photo5329.jpg
    98,7 KB · Zobrazení: 9
Komentár
Uz plne svietia aj ZSE aj Slovnaft/Next-E
Juro zedituj prosim prvy post, mne ta moznost chyba dakujem. Stojany su tam 2 po 350kW a uz su plne funkcne + 1x50kW Next-E (zatial v skusobnej zdarma)

Prílohy

• photo5447.jpg
    photo5447.jpg
    62,2 KB · Zobrazení: 9
  • photo5448.jpg
    photo5448.jpg
    74,4 KB · Zobrazení: 9
2 Komentáre
Ľ
Ľubomir imrich komentoval
ZSE je zadarmo? dokedy lebo slovnaft už 2x som našiel nefunkčný.Najlepšie isť na druhu stranu dialnice

nick81
nick81 komentoval
Ľubomir imrich ZSE nie je zadarmo, tam sa normálne platí. NEXT-E 50kW bol včera tiež vypnutý, ale v protismere NEXT-E 50kW ide normálne (stále zdarma). Za posl. týždeň 3x išiel.

milan84 je KING! Vďaka nemu už ide Budča - Juh (evtronic) na plný výkon a nie je obmedzená na 90A (oba stojany). Teda aspoň u mňa išla max.90A (31kW). Teraz som otestoval, dalo čo auto znesie, 200A.

budca.jpg

Komentár
Dnes 26.07 smerom zo Zvolena nabíjačka NEXT-E funkčná - vydávala plny výkon a to ešte zadarmo. OP by mal zmeniť popis, keďže tu sa jedna o 2 nezávislí stojany (ZSE a NEXT-E).

1 Komentár
D
dango komentoval
ano, treba to rozdelit, no ja to mozem akurat tak na mape + vytvorit temu, prispevky prehadzat, aby korespondovali k danej teme uz musi Juro

Dnes 9.8. jeden ZSE stojan mal CHADEMO chybu, CCS OK, druhy stojan oba porty OK. Taktiez 50kW Next-E AC aj DC funkcne

1 Komentár
ICE666SVK
ICE666SVK komentoval
Len taka otazka ma napadla. Je viac poruch alebo chyb preco sa neda nabijat na nabijackach ktore su viac kombinovane? Teda ze je v jednej krabici aj AC - Typ2 aj DC - CCS / Chademo, ako ked je tam len trebarz AC - Typ2 stlpik samostatne a DC Chademo samostatne alebo DC CCS samostatne?

Next-E vcera uz pytalo RFID kartu, ale ziadnu nenacitavalo.

1 Komentár
milan84
milan84 komentoval
dost mozne, ze sa uz pohli a zacinaju nahadzovat ostru prevadzku. Tento rok to ma byt uz final spoplatnene, terminy EU nepustia.
V BA je dlhodobo mimo prevadzku, teraz citam toto o oboch stranach naraz...to nebude nahoda.

Dnes som bol nabíjať na NEXTe. Treba ísť za obsluhou, ktorá Vám spustí aj ukončí nabíjanie kartou, ktorú majú na pumpe. Zatiaľ bezplatne.

1 Komentár
1fisker
1fisker komentoval
V Žiline obsluha pumpy o tom nič nevie

30.5. Oskúšaná severná, funguje pravdepodobne akoukoľvek RFID kartou (ja som skúšal ZSE)

1 Komentár
D
denial komentoval
viac by sa mi hodila juzna :)

23.6. asi nepotesim, uz sa neda autorizovat akoukolvek kartou, vyskusal som tri (ZSE, Green, Ejoin), vysledok "invalid card" a nespusti nabijanie :(

Komentár
Ked je uz spoplatnena mala by byt na nabkach vyradena zo skupiny ZDARMA pri filtrovani.

Komentár
Včera som tu nabíjal (ZSE stojan). Všetko bez problémov, 131kW (limitované autom).

Komentár
Späť