CBONE Handlová

• Autor témy Autor témy Vilo
  • Dátum začiatku Dátum začiatku

Vilo

Active member
Pridal sa
5 sep 2017
Správy
437
29. augusta 44/6, 972 51 Handlová
Popis:
AC nabíjačka: AC: 2xTyp-2, 22 kW
GPS: 48.744851, 18.764876
Platba: len pre zakaznikov CBONE
Ováracia doba: počas otváracích hodín.
Prevádzkovateľ: CBONE s.r.o.
Mapa:

Toto je nabíjacia stanica CBONE Handlová. Tu môžete zdieľať svoje skúsenosti (fotky, videa) s nabíjaním na tejto nabíjačke, prípadne napísať čo si myslíte, že je dôležité vedieť o tejto nabíjacej stanici. Je to prepojené s našou mapou nabíjacích staníc, na ktorej je odkaz k tomuto vláknu keď kliknete na "Odkaz na fórum". Viac info tu.

Prílohy

• photo4767.jpg
    photo4767.jpg
    187 KB · Zobrazení: 8
Naposledy upravil moderátor:
A je to isto aj pre verejnosť?

1 Komentár
V
Vilo komentoval
Majiteľa som tam nezastihol, keďže som tam bol skoro ráno. Ale súdiac podľa toho, že tú staničku umiestnil na budovu priamo pri hlavnej ceste a nijako neobmedzil k nej prístup, povedal by som, že to robí so zámerom poskytnutia verejnosti.

Je zapnutá nonstop a zadarmo. Pred mesiacom mi to potvrdil osobne majiteľ.

1 Komentár
Juro
Juro komentoval
Zapnutá je, to vidím vždy keď idem okolo už aspoň vyše roka/dvoch. Ale či to aj povolil pre verejnosť? Pokiaľ viem je to pre majiteľov Model X tam inštalované.

Ozvala sa firma:
Dobrý deň poprosim o urchylenu zmenu na dobijač TESLA adresa Prievidzska 57 Handlova. Nieje gratis je len pre zakaznikov CBONE. Prosim o rychle napravenie informacii.

Komentár
Tak a už nie je ani pre zákazníkov, pribudla tam tabuľka "Súkromný pozemok, zákaz parkovania, vozidlo bude odtiahnuté".

Komentár
Chodím okolo každé dva týždne a už asi rok je nabíjačka vypnutá.
Navrhoval by som zmeniť stav na ducha.
Ak je len pre zákazníkov a ešte aj ten zákazník musí ísť požiadať o zapnutie nabíjačky (ak vôbec ešte funguje), tak to už je skôr súkromná nabíjačka, ktorá na mape skôr dá falošnú nádej ako pomôže.

1 Komentár
D
dango komentoval
vdaka za info; uz je z nej duch

Z nabíjačky zmizol oznam, že je len pre zákazníkov, opäť býva zapnutá, je viditeľná v navígácii VW ako tri 22 kW konektory, ale je tam len jeden konektor a takmer vždy keď idem okolo, tak sa tam nabíja čierna Tesla model S.
To len pre info, stále je to podľa mňa na ducha.

Komentár
Späť