Používate zastaraný prehliadač. Táto stránka ani iné webové stránky sa v ňom nemusia zobrazovať správne. Odporúčame vám aktualizovať prehliadač alebo použiť alternatívny prehliadač .
Ja som si to teda pozrel, aby som vedel oco im slo. Chceli na nieco poukazat ale nesli nato dobre. Ako profesionalny moderatori, ktory kim spravia video reportaz o spalovacom aute, tak na nom najazdia nielkolko xy km a spotrebuju ni jednu ale viac nadrzi, tak pri elektromobile riesili vsetko spoza stola, teda teoreticky a prakticky nespravili ani km a potom dake video, ale sli rovno na jazdu aj tocili video. Hodne neprofesionalne si myslim. Co je pozitivne na tom videu, ze Mercedes odhadli dobre a dosla mi stava ako prvemu a ostatne dva auta sa vybili a uz bol vecer. Cim nepriamo dokazali, ze hoci s tim nemaju skusenosti aj tak sa vozili cely den defakto. A nabijat v noci, ked spite je to ako sa to ma robit. Akurat nie elektrocentralou, alebo kradnut elektrinu niekomu v dedine. Debata pod videom bola o tych co jadzia na spalovakoch a o tych co maju skusenosti z elektromobilmi.
Az take zle to nie je. Mercedes proste zerie viac ako plug in hybrid pri prvych 100km. Na druhej strane vam dava najvacsiu radost z jazdy. Je to fakt super. Ak mate EV a byvate v bytovom dome tak s tym nabijanim je naozaj problem. Vsetko sa vsak da riesit aj nabijanie. Zvysok tazko komentovat, bola to skor zabava ako vazna recenzia.
Táto stránka používa súbory cookie na personalizáciu obsahu, prispôsobenie vášho zážitku z používania a na udržanie vášho prihlásenia v prípade, že sa zaregistrujete.
Pokračovaním v používaní tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.