kupa jazdenej tesly - dovozcovia - referencie

melo king

Junior member
Pridal sa
6 feb 2024
Správy
10
ahojte,

planujem kupit jazdenu teslu model y.
som platca dph a pozadujem fakturu bez dph.
ako som pochopil z komunikacie dvoch najznamejsich slovenskych dovozcov evstore a drivetesla, viacmenej uz len ponukaju overene jazdenky z nemeckej tesly.
rozumiem preco je to vyhodne, ale vyber tam je slaby a v klasickych bazaroch sa daju najst podstatne lepsie ponuky.
viete mi odporucit spolahliveho dovozcu, ktory operuje v burlivych zahranicnych autobazarovych vodach a ma okrem vybornych znalosti aj nejaky moralny kredit?

dakujem​

On nejaký ten dovozca si započíta okrem svojho zisku aj rôzne náklady, takže opticky je naozaj cena vždy horšia. Ja som si doteraz autá zo zahraničia vozil sám. Je s tým spojené kopec času, tiež peňazí, ale hreje ma pocit "dobre vykonanej práce" :). Čo sa týka Tesly, zatiaľ som nedoviezol ani jednu. Nemám naštudované rôzne verzie....Vlastne po prvotnom nadšení kedysi z Tesly ma to už prešlo a dajú sa kúpiť rôzne autá. Ale áno, Tesla Y nemusí byť zlá voľba. Inak potom prihlasujem elektronicky, je tam 50% zľava z poplatkov, ale vybavenie trvá dlhšie z mojich skúseností.

1 Komentár
M
melo king komentoval
Ano, rozumiem, ale aj so zapocitanim tej ceny je ten vyber proste vacsi a tym padom sa logicky da najst viac zaujimavych ponuk. Nehovoriac o aukciach a dalsich kanaloch, ktore dobry dovozca urcite ma.

Ake auto by si odporucil ako alternativu ku tesle?

Späť