Motorest ZUBOR ZM

• Autor témy Autor témy Juro
  • Dátum začiatku Dátum začiatku

Juro

Administrator,
Zamestnanec
Pridal sa
17 mar 2014
Správy
2.006
Referral
juraj1702
Popis:
DC: 1xCHAdeMO, 1xCombo 50 kW
AC: 1xTyp-2 22 kW
GPS: 48.354539, 18.483661
Platba: Spoplatnené, na kartu.
Ováracia doba: 24/7
Prevádzkovateľ: GreenWay
Email: dispecing@greenway.sk
Tel: +421 911 668 770
Webstranka: www.greenway.sk
Na mape:

Foto:
Kliknite na obrázok pre väčšiu verziu  Meno:	motorestzubor.jpg Videní:	294 Veľkosť:487,6 KB ID:	5188

Toto je nabíjacia stanica Motorest ZUBOR ZM. Tu môžete zdieľať svoje skúsenosti (fotky, videa) s nabíjaním na tejto nabíjačke, prípadne napísať čo si myslíte, že je dôležité vedieť o tejto nabíjacej stanici. Je to prepojené s našou mapou nabíjacích staníc, na ktorej je odkaz k tomuto vláknu keď kliknete na "Odkaz na fórum". Viac info tu.

Naposledy upravené:
Od 1.maja 2016 je to spoplatnene podla cennika GW http://www.greenway.sk/ scrollujte dole. Vyberte si program ZERO, OPTIMAL alebo FULL a nieje to uz na PIN kod, ale na pristupovu kartu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentár
Nabijacka funkcna, neviem ci ju stavali ked este Zubor fungoval, dnes tam "zdochol pes", hoci po dvore pobehuje ťava :-)
Zubor je mimo prevadzky a vedlajsi motorest Sofer otvoreny 16-21 okrem nedele. Aspon ze cca 50m odtial je OMV pumpa s fungujucim obcerstvenim.

2 Komentáre
ICE666SVK
ICE666SVK komentoval
R1ka spravila svoje.

Ludicrous
Ludicrous komentoval
ICE666SVK tak Ňadranka vie este spievat, mozno ju to uzivi, ked uz motorest nevynasa :-)

Akurat tu nabijam. Kus mi lepilo, lebo DC nabijanie mi vyhodilo dva krat chybu inicializacie, ale na treti krat nabehlo. Sice s nejakou inou chybou, ale auto sa nabija.

Mimochodom motorest je stale zavrety a tava stale zije :))).

Komentár
Ha! Tak nabijacka sa tvari ze nic nenabija a tym padom neviem prerusit nabijanie :/ Nastastie je to uz len 7 minut do konca.

Komentár
Ja som tam bol v piatok a nabijala mi OK, zeby som to pokazil? :D

1 Komentár
Miroslav Rojko
Miroslav Rojko komentoval
Ako aj ostatne stare Gw, problem je s dorabanym CCS, Chademo Ti ide dobre.

Uz som na kompe tak pridavam aj fotky ;).

Prílohy

• photo3653.jpg
    photo3653.jpg
    294 KB · Zobrazení: 9
  • photo3654.jpg
    photo3654.jpg
    376,2 KB · Zobrazení: 9
Komentár
Začiatok nabíjania bol trochu kostrbatý... nabijal som na chademo konektore...
motorest zatvorený... z ťavy je somár :)

Prílohy

• photo6396.jpg
    photo6396.jpg
    249,6 KB · Zobrazení: 9
  • photo6397.jpg
    photo6397.jpg
    289,3 KB · Zobrazení: 9
  • photo6398.jpg
    photo6398.jpg
    350 KB · Zobrazení: 9
Komentár
Adam GWI dnes na tomto Efacecu som nemal problem s nabijanim pri neaktivnej obrazovke, ako na Zelenci. Zjavne ma aj iny softver, rata energiu len na desatiny kwh, nie stotinky a aktualny vykon aktualizuje len zriedka, aj to chybny ;)
Ale aspon ide, ako ma ;)

3 Komentáre
A
Adam GWI komentoval
Ahoj dango , pozeram teraz Tvoje nabijanie a vidim, ze si mal cely cas vykon 46,X kW. Co Ti zobrazovalo na stanici, prosim? 

Btw. Zelenec je uz opraveny :)

D
dango komentoval
vdaka za Zelenec ;)
stanica zobrazovala 46,nieco - ale podla casu a dodanej energie mi to vychadzalo na 49,nieco (diagnostiku som uz nemal, aby som povedal presne cisla).
Nabijal som 15,75min a dodalo 13kwh - z toho mi vychadza priemerny nabijaci vykon 49,5 kw

A
Adam GWI komentoval
uf, to mas pravdu. Preverim v com to bolo a dam vediet

Nabíjal som e208 8.10.2021 úplne bez problémov. Nabíjací výkon okolo 46kW, hoci auto zvláda na ZSE viac. Ale počítal som s tým. Mínusom tohto miesta je, že tu nič ine nie je. Cca 300m odtial je ale funkčná pumpa OMV, kde si mozete dat kavicku a 20 min. nabíjania ubehne hned.

Prílohy

• photo7798.jpg
    photo7798.jpg
    212,1 KB · Zobrazení: 9
D
dango komentoval
tak potom sa vyjadrujes zle, ked rychlost nabijania urcujes prevadzkovatelom :) aj GW ma UFC a aj ZSE ma (vacsinu) 50kW stanic, kde ti to takisto pojde tych ~46kW

E
Eduard Hogl komentoval
Tento komentar sa tyka tejto konkretnej nabijacky a tu plati ze je to 50kw aj ked ma greenway aj silnejsie. A spominam nedaleku ZSE nabijacku, kde pisem ze je to UFC. Takyto komentar je dobry pre zaciatocnika a vy znali veci to chapete.

D
dango komentoval
v prispevku si o Budci nic nepisal. Spomenul si len ineho operatora, ze na nom to ide rychlejsie ;)

Az tak negativne som to nenapisal ako vyznela tvoja odpoved, ale je fakt ze som po uraze nohy a aj tych 600m mi da dost zabrat. A danou rychlostou nabijania som pocital. 100kw ten peugeot este nenabijalo nikdy ani na ZSE, zvycajne to nabija 77kw tak do 70%

3 Komentáre
T
Taur komentoval
Eduard Hogl Ved tam mam 4och smilov aby bolo jasne ze zartujem. ;)
A s tym nabijanim je to smutne. Zvazoval som kvoli tym 100kw aj e208, ale som rad ze som siel do Zoe, radsej AC22kw do 98% ako DC iba o 27-30kw rychlejsie len do 70%. Zvlast ked zatial vacsina DC je 50kw na SK.

E
Eduard Hogl komentoval
Je vacsinou ked nabijam DC tak ZSE a je to rozdiel ked to dava 77kw. Ale je to zas drahsie. Ejoin ide lepsie ako greenway, lebo oni maju 60kw. Ale na tych par kw az tak nezalezi. Tak isto ako 22kw AC nemas hocikde, lebo bezny dom ma slabsiu pripojku. Ked to chces nabijat naplno, tak potrebujes upgradovat pausal aby si nemal 25A istic ale silnejsi.

T
Taur komentoval
AC22kw mas na vsetkych DC verejnych (az na par od ejoin) a aj na vacsine ACstlpikoch.

Späť