Opel Mokka e

Aj ked nejde o propagovanie EV, ale vysvetlil preco isiel tak ako isiel a ukazl ze sa to da aj s EV.

Miroslav Rojko
Miroslav Rojko komentoval
Wilo Zasa len blaboceš čo sa Ti hodí a uvádzaš nezmysly, sme Slováci a autovlakom by sme išli zo Slovenska, nie z Viedne (a pozrime, už je ten cestovný poriadok na inej hodine). Keď má napr. taký 1fisker ísť zo Žiliny do Viedne, rovno môže pokračovať k moru. Cesta do Bratislavy tiež niečo trvá, nakladanie a vykladanie auta nie je okamžite po zastavení vlaku, tiež nejaká hodinka a optimisticky je to bez cesty do BA okolo 20 hodín, keď 18 hodín je len čisto cesta vlaku z BA.
Takže pre Blaváka a blízkeho okolia 20 hodín, pre napr. Žilinčana je to 22 hodín a 320 až 500€ k tomu (podľa toho či sa ujde zľavnený alebo normálny lístok).

Ja som len napísal jedno - ja ním nepôjdem, lebo je to časovo náročné a drahé a baví ma šoférovať a napíšte sem zážitok keď tým autovlakom pôjdete.

W
Wilo komentoval
Praveze Slovakovi sa oplati ist z Viedne.

Medzi Bratislavou a Viednou je 3 hodinovy prestoj, uplne zbytocna strata. Zato vo Viedni si na stanici od Auparku za hodinu. Preco zbytocne cakat v Bratislave naviac 2 hodiny a kukat na lokomotivu? Nedava najmensi zmysel 🤷‍♂️

M
Marcel Pavlík komentoval
po včerajších tv správach je tých €300 v porovnaní so státím v zápchach, na hraniciach ...

a mimo misu - necestujte nikam, odkiaľ sa nedá vrátiť autom/vlakom!

Späť