Slovnaft NMnV

Juro

Administrator,
Zamestnanec
Pridal sa
17 mar 2014
Správy
2.006
Referral
juraj1702
Zelená Voda 4
Nové Mesto nad Váhom, Slovakia
Popis:
DC: 1xCHAdeMO, 1xCombo 50 kW
AC: 1xTyp-2 43 kW
GPS: 48.762835, 17.854761
Platba:
Zdarma, bez karty, hesla a identifikácie.
Ováracia doba: 24/7

Prílohy

• photo6147.jpg
    photo6147.jpg
    49,8 KB · Zobrazení: 10
Bol som tam akurat dnes na CCS (citigoe iv) prve nabijanie skoncilo chybou po cca 1 minute. Potom niekolko minut stale hadzalo chyby (chyba komunikacie...). Nakoniec sa podarilo opat pripojit a potom to uz islo bez problemu.

Komentár
Skúšané 19.9.2020 na CCS. Nabíjanie bez problémov. e2008GT

Naposledy upravené:
Komentár
DC dnes nefungovalo.. AC bolo ok.
spustenie automaticke bez autorizacie

Komentár
Dnes DC fungovalo, aj keď je tam tabuľka MIMO PREVÁDZKY, tak vyskúšajte aj keď uvidíte tabuľku.

Pumpar hovoril, že od 1.5. budú mat spoplatnené.

2 Komentáre
I
Ivan91 komentoval
sa mi nedarilo vytiahnut kabel :( som chcel vyskusat DCcko aj ked tam bola tabula...
v nedelu planujem spiatocnu cestu tak vyskusam

Miroslav Rojko
Miroslav Rojko komentoval
na Slovnaft sa vyťahuje ťažšie, treba poriadne trhnúť

22.5.2021 - CCS fungovalo bez autorizácie, po pripojemí sa nabíjanie automaticky spustilo. DC je stále zdarma.

2 Komentáre
1fisker
1fisker komentoval
zaujímavé, že skoro všade to ide, len v ZA nie

Miroslav Rojko
Miroslav Rojko komentoval
Lebo v ZA sú vyžírky, ktoré to zneužívajú, tak to vypínajú. Par krát som sa dal do reči s obsluhou a vždy došlo na tieto slová. Ak niekto denno denne tam chodí nechávať auto, ešte má aj zabezpečený odvoz druhým autom - obsluha vždy len krútila hlavou a snažia sa to stále obmedzovať. Kto nemá mieru, nech nenabija. V NM sme uvedomelí a používanie je riadené zdravým rozumom, tak nie je problém. V Piešťanoch sú taxi, ktoré to zneužívali, tak tiež je to “pokazené”. Myslite že výrobca to nevie udržať v chode ? Vie ale prevádzkovateľ musí regulovať.

Od 1.7.2021 je nutna registracia cez www.molplugee.sk ... t.j. uz je spoplatnena ..
.
20210701_053814.jpg

ivan32
ivan32 komentoval
Ilava je tiež oblepená.

nick81
nick81 komentoval
Poljo Ja som len stiahol apku cez QR, tam som sa zaregistroval a priradil bank.kartu. EDIT. Prvy den mi ukazovalo slovenske nabky, ale bol som v zahranici. Po navrate domov mi ukazuje len madarske.

nick81
nick81 komentoval
Toto mi napísali cez nahlásenie chyby. Je to tak, dnes sa v app mapke objavilo Chorvátsko, Slovinsko, Rumunsko.
Takže SR/ČR až od stredy pôjde.

"We are happy to inform you that our service will be available in 5 other countries as well, thanks to our e-roaming service!
Croatia, Slovenia and Romania are available from today -05.07.2021-, Slovakia and Czech Republic will be available from Wednesday -07.07.2021-! Do not forget to update your app, to be able to enjoy our service that coves 6 countries in the region!"

Späť