Používate zastaraný prehliadač. Táto stránka ani iné webové stránky sa v ňom nemusia zobrazovať správne. Odporúčame vám aktualizovať prehliadač alebo použiť alternatívny prehliadač .
Bol som tam akurat dnes na CCS (citigoe iv) prve nabijanie skoncilo chybou po cca 1 minute. Potom niekolko minut stale hadzalo chyby (chyba komunikacie...). Nakoniec sa podarilo opat pripojit a potom to uz islo bez problemu.
Lebo v ZA sú vyžírky, ktoré to zneužívajú, tak to vypínajú. Par krát som sa dal do reči s obsluhou a vždy došlo na tieto slová. Ak niekto denno denne tam chodí nechávať auto, ešte má aj zabezpečený odvoz druhým autom - obsluha vždy len krútila hlavou a snažia sa to stále obmedzovať. Kto nemá mieru, nech nenabija. V NM sme uvedomelí a používanie je riadené zdravým rozumom, tak nie je problém. V Piešťanoch sú taxi, ktoré to zneužívali, tak tiež je to “pokazené”. Myslite že výrobca to nevie udržať v chode ? Vie ale prevádzkovateľ musí regulovať.
Poljo Ja som len stiahol apku cez QR, tam som sa zaregistroval a priradil bank.kartu. EDIT. Prvy den mi ukazovalo slovenske nabky, ale bol som v zahranici. Po navrate domov mi ukazuje len madarske.
Toto mi napísali cez nahlásenie chyby. Je to tak, dnes sa v app mapke objavilo Chorvátsko, Slovinsko, Rumunsko.
Takže SR/ČR až od stredy pôjde.
"We are happy to inform you that our service will be available in 5 other countries as well, thanks to our e-roaming service!
Croatia, Slovenia and Romania are available from today -05.07.2021-, Slovakia and Czech Republic will be available from Wednesday -07.07.2021-! Do not forget to update your app, to be able to enjoy our service that coves 6 countries in the region!"
Táto stránka používa súbory cookie na personalizáciu obsahu, prispôsobenie vášho zážitku z používania a na udržanie vášho prihlásenia v prípade, že sa zaregistrujete.
Pokračovaním v používaní tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.
v nedelu planujem spiatocnu cestu tak vyskusam