Tesla je v úzkych. Žiada dokonca dodávateľov o pomoc

nemo

Active member
Pridal sa
23 okt 2015
Správy
905
Cisto negativny a dezinformacny clanok o Tesle od nenovinara, podporovatela sikovnych ludi, ktori chcu "zatriasť týmto svetom":
startitup.sk/tesla-je-v-...telov-o-pomoc/

O čom je Startitup?
Startitup.sk je startupový komunitný portál. Je štartovacou čiarou pre množstvo mladých ľudí. Takých, ktorí chcú zatriasť týmto svetom a ukázať že aj na Slovensku a v Čechách sú šikovní ľudia.

Naše články:
Naše články sú svojou formou a charakterom vyjadrením našich subjektívnych názorov. Nie sme novinári. Autori našich článkov sú ľudia, ktorí dobrovoľne prispievajú svojimi slobodnými názormi a postrehmi.
startitup.sk/o-nas/

Aj na sme.sk to už vyšlo. Keď sa mi to prihlásilo v RSS, ešte tam bol podpísaný známy smetiar - dezinformátor elektromobility KASARDA, ale teraz už to nahradili autorom Bloomberg, Lynch. Odkaz sem nedám, aby ste tým trotlom nerobili kliky ale je to to isté.

Sú ešte dneska novinári s názorom a tvorením článku alebo len prekladači ? Všetky noviny to isté, preložené anglické články. A výber článkov o ničom.

Ja som na Teslu mnohokrát kritický, ale normálne jednania s dodávateľmi o lepších cenách a nejakom skonte za odber predsa neznamenajú, že firma je v koncoch. Keby to nerobili, bolo by to nezodpovedné plytvanie prostriedkami firmy voči akcionárom.

2 Komentáre
nemo
nemo komentoval
V sme.sk spravili nadpis lepsie zodpovedajuci ich urovni: "Vráťte nám peniaze, žiada Tesla dodávateľov. Smrdí to ako zúfalstvo"

ICE666SVK
ICE666SVK komentoval
No o TESLE sa bude este vela pisat ci v zlom, alebo dobrom. Ci pravdy, alebo polopravdy, alebo zavadzajuce clanky, lebo to sa dobre predava.

Späť