ZSE Nivy

Ľubor

Junior member
Pridal sa
29 apr 2019
Správy
16
V novootvorenom centre Nivy v Bratislave idú AC nabíjačky len na 1,5 kW - je to len dočasný problém alebo to tak bude stále? :eek:

Naposledy upravil moderátor:
V novootvorenom centre Nivy v Bratislave idú AC nabíjačky len na 1,5 kW - je to len dočasný problém alebo to tak bude stále? :eek:

nenabijalo sa tam nieco na UFC? tam bude nejak zdielany spolocny vykon predpokladam. 4x150kW len tak nie je sranda.

Komentár
Bol som tam 2x, raz možno aj bolo niečo na UFC, druhý raz určite nie. Pozeral som displeje na ostatných zapojených AC, všade písalo max. 4 kW ale reálny príkon 1,5

1 Komentár
1fisker
1fisker komentoval
To je pre nabíjanie vysavačov

V appke ZSE pisu o AC 22 kW a DC 69 kW. Takze to bude asi docasny problem. Kde su umiestnene tie stojany? Zatial sa mi podarilo dostať len na horne parkovisko a tam som nic nenašiel.

1 Komentár
milan84
milan84 komentoval
tusim az -2 alebo tam niekde. je to na kraji, nemalo by hrozit obsadzovanie blbcami.
Nato, ze to ma byt 4x150 tak aj pre mna je zarazajuce 69kW svietiacich v appke.

Je to veľmi dobre dostupné, treba z bulváru zísť ľavým pruhom dole na kruháč do parkoviska -2 a za závorou hneď zabočiť vľavo. Tiež výjazd je hneď kúsok od tých miest.

Naposledy upravené:
1 Komentár
M
mozeg komentoval
Ano je to pri vyjazde. Neda sa nevsimnut.

Neviem naco je treba 4x150 kW do nakupkneho centra / autobusova stanica, zatial co na D1 nie je ziadna

1 Komentár
K
klikar komentoval
Napriklad ked byvas v bytovom dome v BA bez moznosti pomaleho nabijania.

Pekny spot. 4xDC 6xAC

Prílohy

• photo7751.jpg
    photo7751.jpg
    191,6 KB · Zobrazení: 10
Komentár
Zacina sa rozsirovat nejaky novy trend blokovania nabijaciek?
Prisiel som v piatok na obed po 600km dlhej ceste na Nivy, vsetky 4 UFC obsadene a 4/6 AC. Zo 4 UFC boli 3 uz na 100% a Tesla TMY na 90%. Zatial som sa napojil na AC, ale nastastie po par minutach odisla TMY a mohol som sa nabit plnym vykonom. Nielen ze sa obsadzuju zbytocne nabijacky, ale este tie najrychlejsie...

Prílohy

• photo8812.jpg
    photo8812.jpg
    130,1 KB · Zobrazení: 9
Peto02
Peto02 komentoval
PistaTT neviem ako to funguje, ale je mozne ze pri nabiti do 100% sa automaticky skonci aj nabijaci proces a odomnkne aj kabel z auta. Cize potom tam to auto stoji, nenabija a neplati asi tym padom ani to parkovne.

T
tommik komentoval
Nerozumiem tým otvoreným portom bez pripojeného kábla. Aký to má význam?

T
Taur komentoval
tommik V ere zadarmo sa nechaval otvoreny port aby ked bude odchadzat mohol zapojit mna (ak bol inteligent), alebo ked sa skoncilo nabijanie (alebo uplynul cas na Lidli/Kaufe) a dalsi si vytiahol kabel a zapojil seba, tak zostalo auto takto s otvorenym portom.
Ale na komercnej nabke jedine ze niekto parkoval z druhej strany a tiez im vytiahol kabel po skonceni ich nabijania, nabil sa a zastrcil potom kabel do stojanu.

Aké máte skúsenosti s AC nabíjaním na tejto lokalite? Mne sa tu s 11kW palubnou auto nabíja priemerne 9,5 kW. Pritom u GW keď si porovnám odobratú energiu a čas tak mám kľudne aj 11,5 kW.

P.S. Nejde o obmedzenie zo strany auta kvôli vysokému SoC.

Komentár
Späť