ZSE, OC Kocka, Rožňava

EV_Future

Active member
Pridal sa
20 mar 2018
Správy
332
163 Kósu - Schoppera
Rožňava, Košický kraj, Slovakia 048 01

Popis:
DC: 1x 75 kW CCS, 1x 75 kW CHAdeMO
AC: 1 x Typ-2 (22 kW)
GPS: 48.660725,20.530943
Prevádzkovateľ: ZSE

Kliknite na obrázok pre väčšiu verziu  Meno:	ZSE RV 1.png Videní:	0 Veľkosť:986,3 KB ID:	72600
Kliknite na obrázok pre väčšiu verziu  Meno:	ZSE RV 1.png Videní:	0 Veľkosť:986,3 KB ID:	72600

Naposledy upravil moderátor:
Wow. Konečne je tam DC nabíjačka. Je zapojená tak idiotsky ako na Slovnafte v Senci? Že ma 75 kW na CCS a 75 CHAdeMO (výlučne) alebo vie ich použiť paralelne keď je obsadený iba jeden konektor?
Tento tento typ to vie, že vraj.

2 Komentáre
milan84
milan84 komentoval
aj ta v SC rozdeluje vykon. Preto zacinaju hromadne nasadzovat tuto znacku a typ stojanov.

Jiri GrandPa
Jiri GrandPa komentoval
To je OK. Lenze nevie ho zlúčiť. Tak Sko funguje Tesla Supercharger.

Tejto nabijacke som sa velmi potesil. V Roznave a okoli DC nabijacka velmi chybala.
treba zmenit oznacenie na mape na ciernu, pretoze je to rychlejsie nabijanie ako klasicke DC 50/60kW.
V ZSE appke dokonca pisu:
CCS 100kW
CHAdeMO 60kW

EV_Future
EV_Future komentoval
no ked sme uz pri blbych miestach, tak tato roznavska Kocka je podla mna este horsia, ako akakolvek popradska nabijacka. Prvykrat som ju ani nenasiel, tak som isiel prec. Druhykrat som sa uz lepsie pripravil, studoval som Google Street View - ani z neho sice nebolo jasne umiestnenie, ale nakoniec som identifikoval odbocku do prislusneho dvora. Ale bezna navigacka vas tam asi nedovezie. A samotne miesto, to ani za bieleho dna sa clovek neciti bezpecne :) Zo vsetkych stran strach a hroza.

T
Taur komentoval
EV_Future Sa na to nespravne pozeras. To myslia ako pridanu hodnotu. Mas adventure, aadrenalinove nabjanie. :) A to hladanie nabky to je namiesto geocaching, alebo lovenia pokemonov. :)

D
dango komentoval
Taur v Roznave ti pokemoni naskacu do auta sami...

Včera som tu nabíjal, na CCS mi šlo 92kW (obmedzené autom), ZSE apka píše 100kW, tak asi to už ide naplno.

Komentár
Chodím sem pravidelne, nabíjačka funguje spoľahlivo, väčšinou je voľná.
Vyzerá, že má zdieľané dva 50 kW moduly, pretože keď tam nabíja na Chademo Nissan Leaf (obvykle bráva 4-7 kW), tak mi viac ako 50 kW nepustí.

Komentár
Späť