Ako byť hneď informovaný o novom príspevku v mojej téme a prihlásenie k odberu

• Autor témy Autor témy Juro
  • Dátum začiatku Dátum začiatku

Juro

Administrator,
Zamestnanec
Pridal sa
17 mar 2014
Správy
2.006
Referral
juraj1702
Fórum vám umožňuje byť hneď informovaný o novom príspevku vo vašej téme. Stačí si to len nastaviť v nastaveniach užívateľa. K nim sa dostanete tak, že úplne hore kliknete na vaše meno a z možností si vyberiete "Nastavenia užívateľa". Potom kliknete na "Upozornenia". Pri "Automatické prihlásenie k odberu" zaškrtnite políčko "Prihasiť k odberu kde som prispel".

Nezabudnite si tiež zapnúť "Upozornenia emailom". upozornenia.jpg
Ďalej ak chcete byť hneď informovaný o nových príspevkoch k témam kde ste ešte neprispeli ale sa zaujímate o danú tému, stačí len kliknúť na tlačítko umiestnené nad témou. Ak to chcete dostať email, tak zapnite "Upozornenia emailom"(hore spomenuté): upozornenia1.jpg

Zdravim Admin :)
Mam zopar odberov, ale ako info o prispevku do temy mi pride len toto: made a post on your subscription:
Nic viac, ani do ktorej temy bol urobeny prispevok, ani nic co by ma tam presmerovalo po kliknuti...

Komentár
Najskôr bol príspevok v danej téme vymazaný, tak nemalo čo ukázať. Inak mne to ide, len by sa to zišlo preložiť.
subscription.JPG

Komentár
Tak je to mozne ale asi zo 4 upozorneni za posledne dni, to je vlastne zo vsetkych, vyzerali takto vsetky :) Je mozne, ze som vyhral jackpot a zmazany bol kazdy :D
Mne nevadi, ze to je po anglicky, je to len drobnost a snad vacsine doslo ze vo co go :) Ty si prekladal forum?

Komentár
Často sa mi stáva, že aj po prečítaní všetkých nových správ, stále mi ešte svieti určitá téma ako neprečítaná. Napr. teraz téma EV akcie

2 Komentáre
Leumas
Leumas komentoval
mne tiež tie EV akcie stále svietia ako neprečítané...

ICE666SVK
ICE666SVK komentoval
Stava sa aj mne, preto hore odklikavam po precitani vsetkeho: Oznacit kanaly ako precitane. A uz mi potom nic nesvieti. Mne sa stava ze mi ukaze novy prispevok a je to ten co som tam dal pred chvliou. Teda moj vlastny.

Da sa prihlasit na odber vsetkych novych prispevkov bez ohladu na to, ci som temu zalozil alebo som si ju subscribol? Aj v novo vytvorenych temach?

Komentár
Späť