Ako používať fórum

• Autor témy Autor témy Juro
  • Dátum začiatku Dátum začiatku

Juro

Administrator,
Zamestnanec
Pridal sa
17 mar 2014
Správy
2.006
Referral
juraj1702
Ak chcete aby vás neodhlasovalo z fóra, pri prihlásení kliknite na "Zapamätať si ma": prihlasenie.jpg

Tieto ikonky: neprecitane.jpg
znamenajú, že obsahujú neprečítaný obsah

Ako upraviť text a iné funkcie textového editoru

Ako byť hneď informovaný o novom príspevku v mojej téme a prihlásenie k odberu

Ako pridať obrázok

Ako pridať video

Ako zdieľať odkazy na príspevky

Naposledy upravené:
Stránka bola včera aktualizovaná, plno drobných chýb bolo odstránených. Teraz funguje rýchlejšie, lepšie ukazuje video, obrázky, atď. Pribudli štatistky fóra na spodku úvodnej stránky.
Ak chcete v príspevku spomenúť člena fóra, stačí začať so zavináčom a potom meno, napr. Juro

Komentár
Včera večer až do rána, a slastne aj posledné dni, sa robili na stránke rôzne aktualizácie servera, databázy aj fóra. Ešte to nie je komplet hotové ale najhoršie je za nami. Zväčšovala sa aj kapacita servera a tak bola zvýšená aj kapacita pre užívateľov. Nahodil sa SSL certifikát. Nastavila sa možnosť vkladať obrázky až do 20MB s tým že software ich automaticky zmenší. Niektoré staršie obrázky zmizli ale už sa to podarilo vyriešiť a sú späť.

Juro
Juro komentoval
Joe79 diky za ponuku, vážim si to. Možnosť darovania zatiaľ ešte nie je doriešená, moc sa stým nepočítalo. Keď tak možno, cez PayPal, alebo Bitcoin. Ale zatiaľ dosť aj pomôže odpovedať ľudom tu na fóre na otázky.

J
Joe79 komentoval
Juro - Bitcoin moze byt... Posli adresu penazenky ;)

jux
jux komentoval
Ja som chcel uz davno prispiet, ale paypal ani bitcoiny nemam... takze som neprispel

Tá rýchlosť je nekonečný príbeh, rieši sa aj to, stále to sledujem. Samozrejme cieľ je mať čo najlepšie aj najrýchlejšie fungujúcu stránku. Stále sa bude na tom robiť. Ku spoplatneniu čoho, nabíjacích staníc asi. :D No náklady išli hore, to hej.:) Tu sa práve naopak zvýšila kapacita na fotky zo 40MB na 80MB aj SS sa zvýšia.

2 Komentáre
D
dango komentoval
ku spoplatneniu fora, nieco som zazrel v nastaveniach. Rocne prispevky, ktore zarucia vacsiu kapacitu fotiek atd.... Samozrejme vacsina z nas to asi uvita a 10-15e/rocne nikoho nezabije

Juro
Juro komentoval
To je štandardná výbava fóra. Forum ale ako také nikdy nebude spoplatnené. To tam je skôr myslené len ako dobrovoľný príspevok a nie je to ešte dokončené. Určite to nebude nutné na používanie fóra. A ešte to oficiálne nebolo spustené. Článok k tomu chystám už pár mesiacov. :) A ako odmena za to budú rôzne výhody, vrátane viac miesta na fotky. A bude to fungovať zatiaľ len cez PayPal. Ale nakoľko sa zvýšili vyhody aj bez toho, bude sa to tam tiež ešte navyšovať.

Tak od dnes veľmi užitočná nová funkcia! :) Od teraz sa dá akýkoľvek text, či to je príspevok, alebo komentár (mne sa jedná hlavne o tie komentáre) vybrať a spraviť z neho plnohodnotný citát aj s odkazom k pôvodnému textu.

Veľmi užitočné hlavne keď pod príspevkom sa vytvorí nekonečne veľa komentátorov, ktoré už často riešia aj úplne inú tému. S touto funkciou si vyberiem ktorýkoľvek text z komentárov, vytvorí mi z neho citát a môžem reagovať na ten komentár v normálno príspevku.

Vyberiem si text z komentára, alebo aj celý komentár:

quotes00.JPG

Kliknem na "Quote" a vytvorí mi z toho citát v normálnom príspevku:

quotes01.JPG

A mám normálny príspevok:

quotes02.JPG

1 Komentár
Juro
Juro komentoval
Len poznámka, zatiaľ to funguje v počítači, v mobiloch ešte nie.

Tak konečne späť. :) Sorry za neplánový výpadok.:( Tušil som, že to tak dopadne, preto sa mi do toho moc nechcelo. Ale myslím, že to stálo zato. Proste muselo sa to spraviť. Teraz už musí isť stránka isto rýchlejšie. Neviem ako to bude cez "prime-tmie" ale teraz to načítava bleskovo. :):) A to ešte nie je všetko, to je len prvý krok. Ešte jeden krok bude. :) V prýlohe aj rýchlosť, predtým známka E (51%), teraz B (82%).

Prílohy

• photo4290.png
    photo4290.png
    307,3 KB · Zobrazení: 28
  • photo4292.png
    photo4292.png
    493,7 KB · Zobrazení: 29
Komentár
A nabuduce by bolo dobre informovat uzivatelov dopredu o planovanom vypadku.

3 Komentáre
Juro
Juro komentoval
Nebol plánový. žiaľ stalo sa, nie vždy všetko vyjde tak ako by som chcel, prepáč.

milan84
milan84 komentoval
Juro dakujeme ti, ze to tu zlepsujes, ale uprimne to bol sok nedostat sa skoro 4 dni na stranku medzi svojich :-D
Hladal som akekolvek info a az vcera som nasiel nie velmi aktualnu FB stranku a tam bol konecne oznam, ze ste to nevypli ale len nieco updatujete.
Predsalen sa tu uz stretava znacna komunita a je ulozenych velmi vela cennych info. Mozno iba ja neviem, je niekde zverejneny mail na teba, alebo ineho admina, kde by sa dalo v takomto pripade zistit, ci sa deje nieco planovane a pod ?
Ja som najprv myslel, ze je problem na mojej strane, az ked mi na druhy den Teq napisal spravu cez appku pluhshare :) zistili sme, ze porucha nebude v nasom prijimaci.

Juro
Juro komentoval
milan84 ver mi, bol to šok aj pre mňa a pár prebdených nocí. Bolo to tak trochu aj mimo našu kontrolu. Už nepredpokladám, že by sa mohla podobná situácia opakovať. Mohlo sa to lepšie odkomunikovať, to je pravda. Do budúcna budem vedieť.

Ako sa prida akcia do Kalendara? Nejako nevidim tlacitko pridat alebo podobne..

2 Komentáre
1fisker
1fisker komentoval
Robí sa to tak, že sa napíše nová téma do rubriky EV akcie na Slovensku a potom dole bude voľba - pridať do kalendára

Novinka:
Nakoľko Tesla ešte stále nezrušila odporúčania, do profilu v nastaveniach užívateľa sa dá odteraz zapísať aj Tesla referral kód:

Kliknite na obrázok pre väčšiu verziu  Meno:	referral-1.JPG Videní:	0 Veľkosť:17,0 KB ID:	43292
Kliknite na obrázok pre väčšiu verziu  Meno:	referral-2.JPG Videní:	0 Veľkosť:16,8 KB ID:	43293

Zadávajte len kód, nie celý link. Napríklad, "juraj1702". Kto sa rozhodne zadať svoj referral, bolo by vhodné vypísať aj "Jazdím na elektromobile" políčko.
Názov je "Referral", ak niekoho napadne lepší názov, napr. odporúčanie, atď., dajte vedieť.
Momentálne/experimentálne, kód je vidno aj ako odkaz v príspevkoch pod info o užívateľovi:

Kliknite na obrázok pre väčšiu verziu  Meno:	referral-3.JPG Videní:	0 Veľkosť:11,4 KB ID:	43294

Dôvod pre toto je taký, aby sa nemuselo spamovať v témach s desiatkami príspevkov len s odkazom na referral kód, kde môžu byť zmazané.

Tiež sa teraz vo fórach vedľa názvu témy zobrazuje avatar toho kto tému vytvoril.

Komentár
✨ NANOVO PREKOPANÉ FÓRUM ✨

Tak ako sa už spomenulo v článku na úvode, stránka bola prekopaná od základov. Veľa driny a prebdených nocí, nonstop. Ale konečne to má základ na ktorom sa dá ďalej budovať a konečne to funguje ako som dlhé roky chcel.

Odteraz už prispievať bude oveľa jednoduchšie a zábavnejšie.

Postupne tu budem písať novinky. A budú pribúdať aj ďalšie vylepšenia.

🚩 Vylepšené pridávanie obrázkov som už spomenul tu:

Ďalej napr.

🚩 Pridávanie smajlíkov

Takéto možnosti boli doteraz:

1783203001839.webp

Takéto možnosti máme od teraz:
1783231522404.webp

Červená šípka ukazuje na aktiváciu panelu smajlíkov na spodku editora. Prvých 11 smajlíkov zľava sa mení podľa naposledy použitých. Takže tie čo sa najviac používajú, sú stále poruke. 👌

Žltá šípka ukazuje tlačítko na otvorenie smajlíkovského menu s množstvom ďalších smajlíkov zoradených do kategórií.

Zelená šípka ukazuje na tlačidlo lupa, keď sa naň klikne, smjlíky sa budú zobrazovať v super veľkých rozmerov, napríklad:
😍
Vypne sa to znova kliknutím na lupu. Táto možnosť bola momentálne vypnutá pre členov v skupine Junior meber.

Komentár
🚩 Inštalovať ako aplikáciu

PWA (Progressive Web App)​

Na toto sa tiež ľudia pýtali a tak teraz to tu máme tiež. TeslaClub.sk si môžete pridať na plochu ako inštalovanú aplikáciu.

1783516837222.webp

Viď priložené foto.

Prílohy

• 1783510192346.webp
    1783510192346.webp
    26,9 KB · Zobrazení: 22
Komentár
🚩 Články

Napíšte zaujímavý príspevok a bude potom môcť byť promovaný ako bežné vlákno alebo ako článok na úvodnej stránke tak ako je napr. tento:

Komentár
🚩 Nový blog

Blogy sú kompletne prerobené od základu. Starý systém bol, aspoň podľa mňa, strašne chaotický aj nelogicky naprojektovaný. Napriek tomu sa včšina blogov podarilo prehodiť na nový systém. Tento nový system je prehľadnejší, logickejší aj sa ľahšie bude používať, oplatí sa vyskúšať.

Vlastný priestor

Cez blogy si môžeš v postate vytvoriť vlastnú stránku a mať tak vlastný priestor na svoje názory, skúsenosti, zážitky ohľadne Tesly, Elon firiem a elektromobility.

So zaujímavými príspevkami sa radi podelíme, budeme zdieľať aj na soc. sieťach ako napr. náš Facebook atď.

Naposledy upravené:
Komentár
🚩 Nová funkcia, Podobné vláka
Odteraz keď budete písať titul nového vlákna, ukážu sa podobné vlákna ak už podobné existujú. To pomôže ľahšie zistiť či už sa o podobnej téme píše a možno aj tak zistiť či už aj náhodou nie je odpoveď na danú tému.

1784147780154.webp

Podobné vlákna sa aj zobrazujú na konci každej témy.

Naposledy upravené:
Komentár
Späť