Ako pridať obrázok

• Autor témy Autor témy Juro
  • Dátum začiatku Dátum začiatku

Juro

Administrator,
Zamestnanec
Pridal sa
17 mar 2014
Správy
2.006
Referral
juraj1702
Je niekoľko spôsobov ako vložiť obrázok do príspevku. Napr.:

Možnosť 1:
Ak chcete vložiť album fotiek, tak nato sa hodí použiť ikonka fotoaparátu na ľavej strane: image_397.jpg
Možnosť 2:
Ak chcete aby bol obrázok súčasťou textu (tak ako teraz), tak môžete použiť ikonku na pravej strane a potom kliknite na "Nahrať prílohy": image_398.jpg
Potom kliknite na miesto kde chcete obrázok umiestniť a vyberte si veľkosť akú chcete vložiť: photo2.jpg
Možnosť 3:
Ďalšia možnosť je kopírovanie a prilepenie. Ak máte na nejakej stránke fotku, ktorú chcete pridať sem, stačí pravým tlačítkom na myši kliknúť na fotku (alebo klávesnice Ctrl + C) a vybrať možnosť "Kopírovať obrázok" a potom tu len kliknúť pravým tlačítkom na myši a vybrať "Prilepiť" (alebo klávesnice Ctrl + V). Pri tejto možnosti ale Vaša fotka zmizne hneď ako zmizne aj na stránke z ktorej bola skopírovaná.

Veľkosť obrázka je limitovaná na 1,5 MB. Šírka obrázka nemusí byť viac ako 950 pixlov.

Nejde mi pridat obrazok do Hyundai Ioniq fora, cim to je? Ani tu mi nejde pridat obrazok chybovej hlasky:
Upload failed. You have exceeded your usergroups upload quota of 976,6KB by 5,72MB

1 Komentár
Juro
Juro komentoval
už by to malo isť

Ešte nejde, mne tam dáva že som prekročil 9,72MB o 19 MB, z čoho vyplýva že limit pred aktualizáciou bol ďaleko vyšší.

Komentár
Teraz by to malo ísť, ale je tam nastavený limit. Odporúčam zmenšovať tie obrázky. Do budúcna bude väčšia kapacita možná za istých podmienok.

Komentár
Ok, tak teraz je možnosť aj vložiť obrázok s veľkosťou do 20 MB s rozmermi šírka max. 10000 px, výška max. 10000 px. Web stránka automaticky obrázok zmenší.

Click image for larger version  Name:	size-test.jpg Views:	1 Size:	58.1 KB ID:	32226

3 Komentáre
Miroslav Rojko
Miroslav Rojko komentoval
Dúfam je to preklep, lebo výška 1000 px je menej ako malo.

jux
jux komentoval
Miro, nebud naramny, ved vyska 1000 je len o 80 menej ako standard HD 1920 x 1080. Vyska je v poriadku, To skor sirku mohli dat vecsiu, resp zachovat prirodzeny pomer stran 16/9. K 1000 vyske by sa hodila sirka cca 1800.

Miroslav Rojko
Miroslav Rojko komentoval
Výška 1000 pred zmenšením bola menej ako 99% fotiek, takže by to neriešilo to, čo to malo riešiť - aby sme nemuseli obrázky zmenšovať pred poslaním sem. Ale bol to preklep, už to opravil na 10000.

44807347_10213149125302603_4016499711224578048_n.jpg

A ide to. Totot je taky aktualny obrazok, ze historia sa opakuje. Nic som neupravoval.

Komentár
Stránka bola prekopaná od základov a pridávanie obrázkov je teraz jedna báseň. 🙂

🚩 Skopíruj, prilep

🚩 Potiahni do editora z priečinku v počítači

🚩 Použi priamo fotku z mobilu v originálnej veľkosti až do 20 MB. Stránka by si stým mala poradiť, fotku zmenšiť a poslať na server až po úprave. Všetko spraví stránka za teba automaticky, žiadne manuálne úpravy na zmenšenie fotky.

Komentár
Späť