Ako pridat platobnu metodu za Supercharging

jerry24

Junior member
Pridal sa
19 dec 2019
Správy
10
Ahojte,

vyskusal som dnes supercharging v demenovej.

Po nabijani mi do mailu prisilo info o sume a button PAY NOW.

Ked vsak na to kliknem presmeruje ma to iba na historiu nabijaní ale nikde nevidím možnosť pridať platobnú kartu. Viď screenshot.

Neviete prosím niekto poradiť kde sa to dá pridať?

Prílohy

• photo6032.png
    photo6032.png
    217,9 KB · Zobrazení: 17
Mne asi pred mesiacom v Tesla model S pribudol na velkom displeji vpravo dole kde byva text "No recent supercharging" link "Add payment method" ktory otvara modalne okno kde sa zadava cislo platobnej karty, expiracia atd.

Auto ma pre celu svoju zivotnost supercharging zadarmo ale predpokladam ze sa to bude dat uplatnit na inych nabijackach ked budu podporovat "plug and charge".

Komentár
Dík nemo veru dobre radíš :) našiel som to jedine priamo na obrazovke v aute. Divné, že to nie je nikde na stranke po prilhaseni v account sekcii a že o tom tesla nikde ani nepíše. A pay now button v emaili je nalikovany na miesto kde nič nie je.

Komentár
Máte niekto vo faktúrach za nabíjanie slovenskú adresu? Ja tam mám natvrdo napísané Austria a neviem to zmeniť

Komentár
ivuso mne zatial ziadna faktura neprisla, mam za sebou 4x supercharging, kartu som uz pridal. Kam faktury vlastne chodia na email, ci len niekde v Tesla konte?

Komentár
ivuso vidím tam históriu nabíjania ale nikde nevidím možnosť stiahnuť faktúru. Je možné, že to tam naskočí až neskôr? Povedzme na konci mesiaca?

Prílohy

• photo6048.png
    photo6048.png
    258,1 KB · Zobrazení: 18
Komentár
Ja to vidím inak

Prílohy

• photo6049.jpg
    photo6049.jpg
    20,5 KB · Zobrazení: 12
1 Komentár
Jiri GrandPa
Jiri GrandPa komentoval
Presne tak aj ja.
Inak ja tiež neviem zmeniť krajinu na adresu na SK. Mám tam Švajčiarsko kde som kupoval TM3. Asi im treba napísať. Len kam???

Späť