Používate zastaraný prehliadač. Táto stránka ani iné webové stránky sa v ňom nemusia zobrazovať správne. Odporúčame vám aktualizovať prehliadač alebo použiť alternatívny prehliadač .
Chcel som sa na ňu pozrieť, ale nemalu ju tam, že je v servise. Pýtam sa, že pokazená ? A odpovedá mi, že áno, samozrejme. Hovorím si, čo je samozrejmé na tom, že auto za 50000 je pokazené a je v inzeráte ? Myslíte, že je to nejaká búračka alebo vytopenka ?
Samozrejme nie je ziaden dovod kupovat si Teslu, alebo iny elektromobil v Alze, no uz samotny fakt, ze ich Alza ponuka a ma (niektore) vystavene v showroome pomaha elektromobilite, takze az tak uplne by som ich snahy nezatracoval. Alza tiez ponuka americke elektromotorky ZERO, Daju sa sice kupit v Cesku pri Koline, ale komu sa nechce vybavovat dovozove papiere, mozno si radsej kupi na Slovensku.
Táto stránka používa súbory cookie na personalizáciu obsahu, prispôsobenie vášho zážitku z používania a na udržanie vášho prihlásenia v prípade, že sa zaregistrujete.
Pokračovaním v používaní tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.