Antikorózna ochrana Modelu 3?

Peto02

Member
Pridal sa
1 apr 2016
Správy
236
Referral
peter83511
Dufam ze Tesla v pripade Modelu 3 popracovala aj na antikoroznej ochrane

Rozmyslam, ze si dam potom niekde nastriekat podvozok a dutiny nejakou ochranou...

To máš všade, je to dosť individuálne, nájde sa to na Felícii, či na 7čkovom BMW

Komentár
Nenajdes to vsade, a nie je to individualne. Na 7er BMW to sice najdes, ale na 12 rocnom nestaranom aute. Ten Bjornov Optimus Prime ma kolko rokov?

Nastastie zaruka na prehrdzavenie byva vacsinou stedra...

Komentár
Pracoval som ako Warranty Manager pre BMW v Salzburgu, videl som toho dosť. Vždy je na to nejaký dôvod. Nie je to vizitka výrobcu, len proste nedbalosť pri výrobnom procese, ale stáva sa to všade.

Komentár
Toto by mu na záruku proti prehrdzaveniu mohli uznať, nakoľko je to na miestach, ktoré nemohol poškodiť prevádzkou vozidla ako napr. vonkajšie plechy alebo podbehy, tam to všetko zvaľujú na zlé prevádzové podmienky (akože kamene atď.) a záruky automaticky zamietajú pri väčšine výrobcov.

Nebol Wartburg laminátový ? Ak áno, tam sa to nestalo, Trabantu určite nie.

Komentár
Na podvozku, ramenach atd by to clovek chapal :) Ale na zatahovacom spojleri?

Komentár
Tak v zime treba auta casto oplachovat vapkou. Na spalovaku pravidelne prestriekam podvozok. Ale ako to mam robit na EV ?, tam nemozem podvozok umyt vapkou....

Komentár
Toto iba dokazuje ako je tesla ešte ďaleko v kvalite produkcie (píšem ako človek ktorý stojí za viacerými nábehmi vozidiel, momentálne VW ID). Môj Touareg nemá po hrdze ani chýru ani slychu a to dám 50 tisíc ročne. A o porovnaní ceny Touarega a modelu X ani nehovorím. Ale to je všeobecne známe, že kvalita produkcie v Tesle je veľmi povážlivá

Komentár
Späť