Barlando, DNV

pesnik

Junior member
Pridal sa
20 mar 2018
Správy
24
Novoveska 3, Devinska Nova Ves
Popis: AC 1xTyp-2, 11 kW
GPS: 48.211184, 16.973560
Platba: Zdarma, bez karty, hesla a identifikácie.
Otváracia doba: 24/7
Prevádzkovateľ: n/a
Email: info@emeo.sk
Na mape:

Foto:
barlando_emeo.jpg - Kliknite na obrázok pre väčšiu verziu  Meno:	barlando_emeo.jpg Videní:	1 Veľkosť:594,9 KB ID:	22940

Naposledy upravené:
Zdravim,
toto je moje prve osadene EVSE. Testoval som to len s e-Up-om na fotke, takze budem rad ak mi potvrdite, ze sa vam podarilo nabit auto s trojfazovou nabijackou resp. celkovo, ze sa vam podarilo nabit.

Komentár
Je tam síce ceduľa "súkromný pozemok", tak som si nebol istý, či môžem nabíjať. Ale zapojil som a funguje bezproblémovo. Dík.

Komentár
Je tam síce ceduľa "súkromný pozemok", tak som si nebol istý, či môžem nabíjať. Ale zapojil som a funguje bezproblémovo. Dík.

Dik za spatnu vazbu, je pravda, ze ten oznam moze vytvarat taku neistotu, tak s tym skusim nieco urobit.

Komentár
Dnes som vyuzil pocas prechadzky, dakujem za tuto vybornu moznost.

Komentár
Ako to spúšťate? Napojil som Typ 2 kábel, samé sa to nespustilo, žeby nejaká karta?

Komentár
Nie, karta nie je nutna. Po zapojeni kabla a negociacii s autom by sa to malo spustit samo. Pojdem tam cez vikend a otestujem ci vsetko funguje. Na dialku sa zda, ze je vsetko okej.

Komentár
Pri testovani sa zistilo, ze aj napriek tomu, ze sa na dialku zdala byt uplne v poriadku, realne nenabijala.

Zariadenie bolo vymenene minuly vikend a aj otestovane.

Komentár
Dnes som otestoval tuto nabku. Tak rychly zaciatok nabijania som este nezazil. Ako som zapojil kabel, hned to nabijalo.

Komentár
Dnes som na tejto nabke neuspel...ani sa moja e 208 nezačala nabíjať a už hlásila nabíjanie dokončené...Porucha nabíjačky, či som ja niečo po? Nakoniec bol problém v nabíjačke, prežilo na ňu až mala 80 stupňov takže musela najprv vychladnúť...

Naposledy upravené:
Komentár
Bol som na nej nedavno, a uz je spoplatnena

cena za kWh je 0,16e s DPH/kWh​

Komentár

Podobné vlákna

Späť