Používate zastaraný prehliadač. Táto stránka ani iné webové stránky sa v ňom nemusia zobrazovať správne. Odporúčame vám aktualizovať prehliadač alebo použiť alternatívny prehliadač .
Po týždňovom jazdení prinášam recenziu mníchovského SUV BMW iX3. Aj napriek tomu, že BMW iX3 vychádza zo svojej spaľovacej predlohy dosahuje veľmi dobré hodnoty dojazdu v reálnej premávke.
Zaujímalo by ma, na akom dlhom úseku bola nameraná diaľničná spotreba pri priemernej rýchlosti 130 km/h tých 23,5 kWh/100km a či toto meranie začínalo aj končilo v rovnakom bode?
Takže máme očakávať nový hejt typu iX3 má menšiu spotrebu ako Tesla Y ako to predvádzal s i4 ? A čo tak niečo o tej životnosti elektrického motora v iX3 a prečo sa prestane zakrátko vyrábať Bolo to tu dobré, keď tu zamestnanci predajcov áut nedávali akože užívateľské recenzie a do podtextu nepodsúvali malé lži aby auto vyznelo lepšie. Druhé auto zrovna od rovnakej značky zaváňa... Begam, JP Auto, žeby nový zamestnávateľ ?
Ako si spomínal v inej diskusii, na toto fórum prispievam už asi 2 roky. Dlhoročných členov si vážim a uznávam ich pre ich skúsenosti, rovnako to platí aj v tvojom prípade. Diskusné fórum je síce primárne určené pre elektromobily značky Tesla, je tu však aj sekcia venovaná iným značkám ako Tesla. Nerozumiem kam smeruje tvoja narážka v príspevku vyššie nakoľko BMW iX3 neporovnávam so žiadnym z modelov Tesla a to pritom som bol kritizovaný za zaujatosť voči Tesle. Svojím príspevkom potvrdzuješ presný opak.
V ďalšom bode ti prekáža, že tu prezentujem elektromobil od konkrétneho dílera. Nuž prezradím ti, že bežný človek sa k zapožičaniu elektromobilu nedostane ak nie je novinár alebo podobne zameraný publicista. Zaujímalo by ma, čo ti konkrétne vadí na testoch vozidiel či už od dílera Begam alebo JP-AUTO?
Mám to teda chápať tak, že moje recenzie berieš ako vedomú prezentáciu produktu s malými klamstvami s cieľom pozitívnej prezentácie testovaného vozidla?
Táto stránka používa súbory cookie na personalizáciu obsahu, prispôsobenie vášho zážitku z používania a na udržanie vášho prihlásenia v prípade, že sa zaregistrujete.
Pokračovaním v používaní tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.