Používate zastaraný prehliadač. Táto stránka ani iné webové stránky sa v ňom nemusia zobrazovať správne. Odporúčame vám aktualizovať prehliadač alebo použiť alternatívny prehliadač .
Včera som tam bol, stále funguje a je zadarmo, avšak môže sa nabíjať iba jedno auto. Ak sa jedno nabíja a pripojíte druhé, vyhodí ističe a nabíjačka "zdochne".
Chcem upozorniť všetkých elektromobilistov na zmeny nabíjania na tejto NS. V blízkej budúcnosti sa zmenia podmienky takto:
NS bude na kartu. Túto vám požičajú na vrátnici, kde si vás zapíšu. Po nabití ju vrátite späť. A teraz to podstatné. Bude stále zdarma, ale budete si môcť nabiť elektromobil len raz do týždňa !!
Takto mi to oznámil včera vrátnik. Chcú týmto opatrením znížiť vysoké náklady na prevádzku...
Túto stanicu mám veľmi rád, aj keď....ju použijem raz za rok. Dnes pekne valilo zo začiatku AC 43 kW, potom spomaľovalo, ale aj tak pri nabití 88% priemerný výkon 33 kW. Slušné. Kto náhodou nevie, kde použiť WC, dá sa ísť vpravo od osobnej vrátnice popri plote k nákladnej vrátnici, kde je otvorené WC z vonkajšej strany.
Bezproblemove nabijanie, mila SBS, minuly tyzden som si dobre pokecal.
Nabijanie je mozne pre jednu SPZ maximalne raz do tyzdna. Ak tam pridete do tyzdna viac krat tak vam pridu povedat ako to tam funguje. A ked znova pridete nabijat druhy krat za tyzden tak vam stanicu vypnu.
Vzdy najprv hlasi nedostatocny vykon, staci pockat cca 20-30 sec a vsetko funguje.
presne tak, ani keby si platil, najskor firma nechce riesit papierovacky okolo toho tak to vyriesili takto. Vzhladom nato ze je v prievizdi aj ZSE aj Greenway tak to nevidim ako daky problem.
Táto stránka používa súbory cookie na personalizáciu obsahu, prispôsobenie vášho zážitku z používania a na udržanie vášho prihlásenia v prípade, že sa zaregistrujete.
Pokračovaním v používaní tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.