Ohľadom ceny za prenájom Modelu S, treba si uvedomiť jednu vec. Model S je tiež len auto, ako hociktoré iné auto. A firma/požičovňa, či už je to veľká firma ako Hertz, Budget, Avis, alebo malá menej známa firma, každá má právo (dokonca povinnosť, ak nechce skrachovať) prenajímať auto za cenu akú uzná za vhodnú. Nemôžeme predsa čakať, že teraz napr. Avis len tak začne prenajímať autá zadarmo a ešte aj s inštruktorom. Lebo sa tým živia, je to ich práca. Niekto sa živí prenájmom áut, niekto predajom rožkov a niekto je zas zamestnancom v nejakej firme. Keď som zamestnaný v nejakej firme, tiež očakávam, že dostanem zaplatené, nebudem tam predsa chodiť robiť len tak zadarmo. Myslel som si, že toto by malo byť každému pochopiteľné.
A nám sa dokonca pre členov klubu podarilo zjednať cenu o 10 euro menej na len 30 eur, čo je tak nízka cena, že ja by som si to nemohol dovoliť robiť (viem o čom hovorím, mám s tým skúsenosti). Takže ja dávam klobúk dole pred nimi a si cením ich ochotu umožniť každému fanúšikovi vyskúšať jazdu na Tesle. Treba to využiť kým ich to ešte baví.
A ohľadom testovacích jázd v Tesla obchode vo Viedni, tie jazdy sú určené pre vážnych záujemcov o kúpu Modelu S a nie pre zábavné jazdy. Keď z vás budú mať pocit, že auto kúpiť nechcete a že sa len chcete povoziť pre zábavu, tak sa často stáva, že povedia, že nemajú voľné auto, alebo vás len nechajú previesť okolo predajne na 5-10 minút. Áno, dá sa tam požičať auto aj na 2-3 hodiny, dokonca aj na dva dni, ale to je pre vážnych záujemcov a pre občanov z krajín kde Tesla teraz je na trhu. Pre Slovákov nechcú požičiavať autá na samostatné jazdy lebo sa boja, že by na Tesle išli na Slovensko, čo je zakázané.