Dodané automobily Model S

• Autor témy Autor témy Juro
  • Dátum začiatku Dátum začiatku
Jedna Tesla Model S 60 biela už je v KE

1 Komentár
ICE666SVK
ICE666SVK komentoval
To je asi prva Tesla model S 60kWh na Slovensku. Ma uz tato Tesla prvky ako autopilot (aj ked momentalne deaktivovany) a driver assistent? Vyssie opierky hlavy na zadnych sedadlach oproti starsim verziam a pridane bocne parkovacie senzory? Porovnajte tu Teslu podla tohto videa co natocil Bjorn. Nemusite rozumiet vsetkemu, lebo je to tam ukazane. Tu je odkaz vo fore http://teslaclub.sk/forum/main-category/video/221-bjørn-nyland-model-s-videá/page2

Je, ved stale zazeram po meste, ale nemal som stastie :/ Ale, teoreticky by sa mala motkat okolo "Labasa" v KE ak je to ten R.L. :)

Komentár
Tak dnes som videl TESLU Model S nemala kosicke znacky skor zahranicne.. Nabijala sa na mlynske ulici v kosiciach..
vela ludi sa okolo nej motkalo (az 3 a ja 4 :D )

Komentár
Som sa tam motkal casto okolo Mlynskej ale nemam stastie :/

Komentár
Ja idem zajtra do KE, tak skusim v tom case..snad daco ulovim :)

Komentár
Zdravím Skús rovno šťastie u Labaša vo veľkosklade Textilná 1. Asi ju vlastní Richard Labaš

Komentár
Viem, registroval som ze ju kupil, a aj ma napadlo zeby mohla parkovat okolo Textilnej, lale pripadal by som si ako paparazzo ;)

Komentár
Je to mladý chalan max. 23rokov zavolaj mu. Ved pri najhoršiom ti povie nie. Kontakt zoženieš na stránke veľkoskladu LABAŠ aspoň si myslím. Viem že tam pracuje
Pekný deň želám.

Komentár
Tak nechcem ho otravovat, vyzera to ze sa nam veselo mnozia, tak o chvilu to uz nebude taka rarita snad a bude beznejsie ich stretnut na cestach :) Ale dik :)

1 Komentár
R
Richard Labaš komentoval
podľa príspevku admina sa zatiaľ v Košiciach druhá nechystá :) V Prešove by však vraj mali byť čoskoro už 2

Skoda, cakal som ze v KE sa ich preda viac. Tak snad Ta tvoja urobi na par ludi v KE dojem a nejake objednavky budu :) Teda, neviem ako si s nou spokojny...

Naposledy upravené:
2 Komentáre
Ervin
Ervin komentoval
Ja chcem kupit ,teraz studujem okolo toho vsetko ,zajtra bude jazda v KE . Idem pozriet...

R
Richard Labaš komentoval
ako to dopadlo? Kúpená?

No Title

Pridávam fotky čo som ani nemal čas Tesla Model S 60kWh nemal som veľa času na fotenie ale ponahlal som sa na bus :mad: svina Lumia 710-tka nechcela zaostriť ale až ku konci zaostrila

Prílohy

• photo591.jpg
    photo591.jpg
    152,8 KB · Zobrazení: 13
Komentár
Späť