Dodavky Tesiel v 4. kvartali 2015

• Autor témy Autor témy jux
  • Dátum začiatku Dátum začiatku
No Title

Tesla oficialna tlacova sprava

Prílohy

• photo1397.png
    photo1397.png
    153,9 KB · Zobrazení: 12
Komentár
Tesla aj skratila lehoty dodania co pozeram USA a Kanada je to cca 2 mesiace. Mexiko mozna len rezervacia. Europa je to cca 3 mesiace vsade. Australia cca 3 mesiace. Azia co som pozeral Hong Kong Macau neudava, Japonsko a Cina cca 3 mesiace, ak mi to google tie ich znaky dobre prelozil :D

Komentár
Jednoduchsie. Pre USA a Canada je lehota dodania 2 mesiace. Ostatne kontinenty + 1 mesiac kvoli doprave.

Komentár
Tesla kumulativne dodala od zaciatku vyroby TMS do konca roku 2015 takmer 110tisic Tesiel.
Zaujal ma hlavne sucet kapacit vsekych dodanych akumulatorov Tesiel - cca 8 GWh.
Na ilustraciu - vsetky akumulatory vsetkych vyrobenych Tesiel by dokazali napajat Slovensko el energiou nieco viac ako dve hodiny. (SK spotreba 30000GWh rocne).
Keby sa vsetky Tesly naraz nabijali priemernym vykonom elektrarne Gabcikovo, trvalo by to asi 32 hodin
(Priemerná ročná výroba elektriny v gabčíkovskej vodnej elektrárni dosahuje približne 2200 GWh)
(straty som kvoli jednoduchosti nezaratal)

http://insideevs.com/tesla-motors-m...es-in-2015-cumulative-total-of-nearly-110000/

Naposledy upravené:
Komentár
Späť