Dolný Kubín - Daňový úrad

JurekH

Junior member
Pridal sa
27 apr 2020
Správy
31
Radlinského, Dolný Kubín - parkovisko pri daňovom úrade

Popis:
2xTyp-2, 22 kW (zdieľaný)
GPS: 49.20904, 19.29243
Platba: spoplatnená (charge.sk)
Ováracia doba: 24/7
Prevádzkovateľ: Pema Dolný Kubín
Na mape:

Foto:
Click image for larger version  Name:	IMG_2235.jpg Views:	240 Size:	277.6 KB ID:	70109

Dve nabíjacie stanice vo verejnom osvetlení.

Dnes sa mi to tu nepodarilo rozbehat ani na jednom stlpe. Platene parkovisko cez rampu, Prva hodina zdarma.

Komentár
Ja som to rozbehal vsade v meste, len niekedy to chce vela pokusov a vela trpezlivosti. Mozno to je vec nahody, ale zda sa, ze sa to lepsie spusta cez neprihlaseneho uzivatela. Inak konkretne na tomto parkovisku bola taka nesmela predstava, ze ak by sa prepojil parkovaci system s charge.sk, mohlo by to vediet pustit auto, ktore sa nabijalo na zaklade ECV bez platenia. Zatial to vsak nefunguje.

1 Komentár
T
Taur komentoval
skusal som prave cez anonymous zopar krat. Tie tretie lampy (pri MU tusim) som uz neskusal, kedze sa rozprsalo.
V Demenovej im to funguje v pohode, este sa nestalo zeby som nespustil.
Lampy maju byt aj v SB, tak otestujem tam az budu ...

Dnes sa podarilo na druhy, ci treti pokus rozbehat aj DU. Pikoska, zhora z Oravy ma navigacia doviedla k DU odzadu povedla asi vyjazodvej rampy pre zamestnancov na vydlazdene priestranstvo pred DU na ktorom aj parkovali auta a cez ktore sa v pohode dalo prejst na to asfaltove parkovisko k nabkam a obist tak vstupmo/vystupnu rampu pre verejnost. Ako som prisiel, tak som odisiel kedze som nemal listok resp. kamerovy vstup a neviem ci by mi otvorilo.Poctivo som dodrzal hodinu zdarma, ale keby niekto chcel, tak takto sa da bez parkovneho. Ak to nesleduju MPici cez kamery. :)

Komentár
Chlapi, oproti DU je penzión koliba a tam sú tiež tieto nabíjačky. Môžte skúsiť aj tam...

Komentár
Vyzerá, že od dnes je spoplatnená € 0,25 / kWh. Treba si pridať kartu do charge.sk. Na mape som to už zauktualizoval, ale tu neviem ako :-)

L
LacoJ komentoval
neviete či sa platba realizuje hneď alebo na mesačnej báze ?

J
JurekH komentoval
Zatiaľ som v platenej fáze nabíjal iba raz a doteraz nič neprišlo / nestrhlo, tak asi na mesačnej báze

J
JurekH komentoval
Včera som bol skúsiť, že ako je to s platbou a už sa realizuje hneď, faktúra príde na email

Späť