ejoin OC Madaras - Spisska Nova Ves

Jozefr

Active member
Pridal sa
6 feb 2015
Správy
464
Referral
jozef21601
Popis: DC stanica s dvomi konektormi-CHAdeMO aj CCS2 s výkonom až do 60 kW, AC: 3xTyp-2 22kW
GPS: 48.936281, 20.576138
Platba: https://go.ejoin.eu
Ováracia doba: 24/7
Prevádzkovateľ: ejoin
Mapa:

Foto:
Click image for larger version  Name:	image_5876.jpg Views:	79 Size:	159.2 KB ID:	55290

Naposledy upravené:
Dnes som bol znova pozriet, stale je vypnuta. Inac len pre zaujimavost k parkovacim miestam sa da dostat len porusenim predpisov. Z jednej strany je vstup len pre MHD, zo stredu je jednosmerka a zo zadu je zakaz vjazdu okrem zasobovania a zamestnancov. Tak ak nechcete porusovat predpisi odporucam parkovat chbtom ako je na fotke teda zo strany BestDrive, len ci sa to zas bude pacit im... A dnes tam bola taka brutalna mlaka, ze dve lave miesta boli skoro kompletne zaliate vodou.

Komentár
Dnes 28.6. bola stále vypnutá, aspoň oznam o vypnutí by tam mohol byť, resp. kedy ju spustia. O cca 2km je Hotel Metropol, tam keď nie ste ich zákazník pýtajú 5€ za nabíjanie, stačí si dať kávu a nabíjanie je zadarmo.

Komentár
Ejoin mi ešte v júli odpísal že problém je na strane OC Madaras. Vraj majú nejaké problémy s káblami a čaká sa len na nich.

Komentár
Spustenie nabíjacích staníc by konečne malo nastať 1.10.! :);)

Komentár
nebudu vam to tam blokovat auta pneuservisu? akekolvek velke parkovisko v okoli pneu/auto servisu je vzdy male...poznam z vlastnej skusenosti :)

1 Komentár
Jozefr
Jozefr komentoval
nie, tam je dost miesta z opacnej strany

Takze nabijacky su spustene,miesta su volne,teda okrem jedneho krajneho,ktore okupuje dlhodobo jeden mercedes ,no mozno ak mu niekto pripomenie ze by tam stat nemusel ked su uz nabijacky spustene tak dojde k naprave

Komentár
Dnes sa nabit sa sice dalo, ale len cez unikod, ked som chcel pouzit kartu hlasilo server offline. A slo mi to max 18kw. Inde ide 22kw.
Zaujimave ze je 5 nabijacih portov pre 4 parkovacie miesta. Zeby ratali ze bude obcas volne bezne parkovacie miesto z opacnej strany?
NIeje tam ziadna tabula o vyhradeni miest pre EV, tak necudo ze aj dnes na jednom parkovala fabia. Ani na zemi nieje EVemotikon, su len ciste zelelne plochhy.

1fisker
1fisker komentoval
a mne ste prečo tento spôsob neporadili, keď mi nešlo nabíjanie v Trenčíne?

Priusák
Priusák komentoval
4 nuly nie je žiadna novinka, viď príspevok Ejoin EU v inej téme:
"
Ejoin EU komentoval
26-08-2020, 08:11
Nabíjačky sú aktuálne offline Ale nabíjať sa dá, použite heslo 0000 pri autorizácii heslom a nabíjanie by malo byť spustené
"
​​​​​​​​​​​​​​😎

Ejoin EU
Ejoin EU komentoval
V Trenčíne bol bohužiaľ iný problém, s ktorým by ani toto heslo nič neurobilo

Pri OC Madaras uz funguje aj rychlonabijacka. Na stojane je CHAdeMO a CCS konektor. Autorizacia funguje na kartu. Zatial je nabijanie zadarmo.

Komentár
Od 1.4.2021 spoplatňujeme nabíjanie na DC staniciach! Cena je 0,23€/kWh. Viac info na go.ejoin.eu alebo na našich sociálnych sieťach 👍
Pred OC Madaras nájdete jednu DC stanicu s dvomi konektormi-CHAdeMO aj CCS2 s výkonom až do 60 kW.
Hneď vedľa sú stále tri AC stanice s výkonom do 22 kW :)
Dostupná nonstop s autorizáciou pomocou karty, ktorú získate po registrácii na https://app.ejoin.eu/registration?lang=SK V prípade problémov nám nezabudnite nadiktovať identifikačné číslo stanice, ktoré nájdete vždy nad príslušným konektorom :)
IMG_20210212_095305.jpg

Jozefr
Jozefr komentoval
Tak snad pojde dalej, v KE az tak DC nabky nechybaju, moznosti je dost... treba hlavne zbytok vychodu pokryt DC. Roznava alebo Michalovce. Sice tam vela EV nieje ale je to tak podobne ako so servisom a Teslami. Auta niesu lebo nieje servis, servise nieje lebo tu niesu auta... niekto zacat musi.

T
Taur komentoval
Domacim az tak DC netreba, ale tranzitu ano. RV, MI, HN, VT. SL by bodlo. Orava tiez.

Ejoin EU
Ejoin EU komentoval
je tam trošku snehu lebo fotka je staršia-konkrétne z konca februáru cca :)

V sobotu 10.4.2021 od 6:00 do 10:00 sa nenabijete na našich nabíjacích staniciach pred OC Madaras v Spišskej Novej Vsi.
Počítame s prerušením dodávky elektriny.
Dúfame, že vám to nenaruší žiadne plány 👏

1 Komentár
T
Taur komentoval
To teda narusi, pokazili ste mi planovanu cestu okolo sveta za 80 rokov. :) :) :)

Dnes som bol tam a mohol spustiť nabijačka DC s kartou rfid ejoin ale stanica ihned prerušila nabijanie bez chiby a ukazala 'ok, 0kWh' (BMW i3 ukazala chibu 'nabijanie je nemožne'). Skusil som druhy raz a tentoraz nabijanie spustil uspešne a stanica dala 50kW ok :-)

3 Komentáre
Ejoin EU
Ejoin EU komentoval
sme radi :)

Jozefr
Jozefr komentoval
ano vsetci, az na ucitelky slovenskeho jazyka, tie su v tazkej depresii. ;-)

1fisker
1fisker komentoval
to je nejaký cudzinec ....

V Spišskej Novej Vsi rekonštruujeme, preto tam dočasne naše stanice nenájdete. Prídite sa však nabiť do Popradu pred Lipa Park :)

272385875_1420680938402422_2666586179682238829_n.png
272346865_734360901301303_1903582532533474782_n.png

2 Komentáre
Jozefr
Jozefr komentoval
diky za info, pekne vediet skor ako az na mieste. Nabijal som tam casto ked som v Spisskej.

T
Taur komentoval
Po rekonstrukcii bude povodny stav ci bude nieco vylepsene?

Ejoin EU mohli by ste zaktualizovat prispevok aj mapu. Uz je to polrok a po AC/DC nabijackach ani stopy

2 Komentáre
Ejoin EU
Ejoin EU komentoval
Dobrý deň, bohužiaľ, my sme daný príspevok nevytvorili a ani bod na mape, takže úprava z našej strany nie je možná. Nateraz sme obmedzení rekonštrukciou obchodného domu, avšak určite plánujeme opätovné osadenie nabíjacích staníc na túto lokalitu, a to aj s vylepšeniami. Kedy sa tak stane si ale zatiaľ netrúfame odhadnúť.

D
dango komentoval
Vdaka za info. Myslim, ze na mapke ikona ducha bude nateraz OK. Nech to nikoho nematie - a ked tam bude znova nieco osadene, ikona sa znova zmeni

Čoskoro opäť spustíme nabíjacie stanice v OC Madaras! Nájdete tu 120 kW DC stanicu s 2xCCS2 konektormi a jednu 2x22 kW AC stanicu :)

Komentár
Už je to prerobené, jedna 2xccs a dve 2x22. AC. Bohužiaľ nefunguje nič. Úplne vypnuté

Komentár
Popis: DC stanica s dvomi konektormi-CHAdeMO aj CCS2 s výkonom až do 60 kW, AC: 3xTyp-2 22kW
GPS: 48.936281, 20.576138
Platba: https://go.ejoin.eu
Ováracia doba: 24/7
Prevádzkovateľ: ejoin
Mapa:

Foto:
Zobraziť prílohu 55290

Zdravím chlapi, po rekonštrukcii je tam osadený 1x DC 120 kW stojan a dva 2x22 AC stĺpiky. Sú tasi o 20m ďalej ale uvidíte to keď tam pôjdete. Plánované spustenie niekedy začiatkom 2023. Inak, ako sa tu dajú robiť úpravy nabíjačiek? Info/foto?

Prílohy

• photo8778.jpg
    photo8778.jpg
    155,2 KB · Zobrazení: 14
Komentár
Zdravíme našich zákazníkov a majiteľov elektromobilov :)

Nabíjacie stanice v OC Madaras sú po rekonštrukcií opäť dostupné! Ešte príde na rad osadenie vodorovného a zvislého dopravného značenia.

Nájdete tu po novom dve AC nabíjacie stanice s dvomi konektormi. Každá AC nabíjacia stanica má maximálny výkon obmedzený na 22 kW - pri zapojení jedného auta ja dostupných 22 kW, pri dvoch sa výkon plynulo rozdeľuje.

DC stanica je ešte starého typu, ale ponúka výkon 120 kW a dva CCS2 konektory. Pri nabíjaní dvoch vozidiel sa výkon rozdeľuje podľa potreby.

Príjemné nabíjanie! :)

WhatsApp Image 2023-01-09 at 15.51.14.jpg

Komentár
Späť