ejoin OC Makyta, Žilina

Ejoin EU

Active member
Pridal sa
12 jún 2020
Správy
318
ejoin nabíjacia stanica v OC Makyta, Žilina (podzemné parkovisko)
1.mája 1016/4 Žilina 010 01
Popis:
AC: 2xTyp-2, 22 kW
GPS: 49.220731, 18.746455
Platba: Zdarma prvé 3 mesiace, potom podľa cenníka
Ováracia doba: Nonstop
Prevádzkovateľ: ejoin
Email: info@ejoin.eu
Tel: +421 424 111 111
Webstranka: http://www.ejoin.eu/

Click image for larger version  Name:	image_5507.jpg Views:	110 Size:	143.5 KB ID:	58633

Naposledy upravil moderátor:
Dnes mi nefungovala ani jedna. Na lavej hlasenie Neznama karta a na pravej Server je offline. :-(

1 Komentár
1fisker
1fisker komentoval
to robí často, treba im volať, upozorňovať

Dnes som tu nabíjal na pravej bez problémov. Výkon 22,7 kW

Komentár
Dnešná situácia: Obe nabíjačky zablokované.

Volvo - plne nabité:
Kliknite na obrázok pre väčšiu verziu  Meno:	IMG_20200828_112311.jpg Videní:	0 Veľkosť:72,2 KB ID:	60442

a vedľa neho Mitsu:
Kliknite na obrázok pre väčšiu verziu  Meno:	IMG_20200828_112316.jpg Videní:	0 Veľkosť:61,6 KB ID:	60443

@Ejoin EU prosím, spoplatnite už ak nie všetky tak aspoň túto lokalitu. Toto by som nenazval nabíjaním ale dlhodobím parkovaním.

3 Komentáre
1fisker
1fisker komentoval
Spoplatniť? Veď nabíjačky v Žiline viac nejdú ako idú. Nemajú to dotiahnuté, samé problémy. Čo tam chcete spolatňovať, tie problémy a nervy, keď človek behá od 1 nabíjačky k druhej? Aby sa dostal k nejakej, ktorá náhodou funguje? Nechajme Ejoin pracovať, oni najlepšie vedia čo a kedy majú spoplatniť a o všetkých týchto problémoch vedia.

Priusák
Priusák komentoval
No veď práve...službu, ktorá je grátis vlastne ani nie je možné reklamovať. Navyše je častokrát zneužívaná tak ako v prípade, o ktorom píšem. Nemyslím si, že pokiaľ veci zostanú v aktuálnom režime, niečo sa zlepší na kvalite nabíjania. Toť moja skúsenosť.

Ejoin EU
Ejoin EU komentoval
Nabíjacie stanice v Makyte sú už obe plne funkčné a pripravené na použitie :) To, že niekoho svedomie im dovolí obsadzovať miesto aj keď už nemusí, za to už nemôžme. My sme radi, že sa tieto nabíjačky tešia tak veľkej popularite :)
Ale inak sa nám stalo to isté, prišli sme s ejoin autom minulý štvrtok skontrolovať nabíjacie stanice a obe obsadené, aj keď jedno z áut už bolo plne nabité, sami sme si svoje auto nemohli nabiť :( No nám to neprekáža, boli sme radi za funkčnosť a plné využitie a pozitívne reakcie, že obe stanice už plne fičia :)
Pekný deň prajeme

Tak, situácia s dlhodobým parkovaním je konečne vyriešená a síce spoplatnením parkovania po 1. hodine sumou 0,50€/hod. a po tuším 5. hodine už 1 €/hod. Možno aj preto dnes nabíjačky zívali prázdnotou.
Na druhej strane ak k tomu pripočítam budúce spoplatnenie nabíjania v sieti ejoin, ekonomika jazdenia v EV móde sa mi vyrovnáva s tou v HV móde...

Komentár
Späť