ejoin Sliezsky Dom

Ejoin EU

Active member
Pridal sa
12 jún 2020
Správy
318
ejoin nabíjacia stanica pred hotelom Sliezsky Dom
Tatranská polianka 32, 062 01 Vysoké Tatry
Popis:
AC: 1xTyp-2, 22 kW
GPS: 49.156139023735605, 20.156736004954944
Dostupnosť: Iba pre klientov hotela
Ováracia doba: Nonstop
Prevádzkovateľ: ejoin
Email: info@ejoin.eu
Webstranka: http://www.ejoin.eu/

Click image for larger version  Name:	viber_image_2020-10-20_08-12-25.jpg Views:	19 Size:	135.9 KB ID:	63276

Tiež umiestnená nabíjacia stanica pre elektrobicykle s dvomi nabíjacími káblami - Bosch & Bafang, toolkit na jednoduchú opravu bicykla, kompresor, 2x USB port na nabitie telefónu
Click image for larger version  Name:	119942839_703831833812173_3506632948626562219_n.jpg Views:	0 Size:	137.2 KB ID:	63279

Naposledy upravil moderátor:
Tam je to zbytočné, bol by som za úplný zákaz áut pri tomto hoteli. Tam nemajú autá čo robiť. Stačila by nabíjačka pre elektrické bicykle. To za chvíľu pôjdeme autom aj na Lomnický štít?

1fisker
1fisker komentoval
dopravu by mal zabezpečovať hotel a keďže v najvyššom stupni ochrany, tak ideálne elektromobilom, súkromné autá by som tam vôbec nepovolil

M
Marcel Pavlík komentoval
ctrl c/v:
Doprava z Tatranskej Polianky je zabezpečená autom alebo snežným skútrom (v zime). Za dobrých poveternostných podmienok môžu byť autá zaparkované priamo pred hotelom.

Parkovisko pre hotelových hostí v Tatranskej Polianke
Hoteloví hostia môžu nechať svoje autá zaparkované v Tatranskej Polianke, kde vás vyzdvihneme a dopravíme do hotela autom alebo snežným skútrom. Parkovisko je bez dozoru. Používanie parkovacej plochy od 1. júna do 31. októbra je spoplatnené podľa platného cenníka prevádzkovateľa parkovacej plochy.

Parkovanie pred hotelom
Ak sú dobré poveternostné podmienky, ponúkame hosťom možnosť využiť parkovacie miesta priamo pred hotelom. Pretože Sliezsky dom je postavený v zóne s najvyššou úrovňou ochrany v Tatranskom národnom parku (TANAP), kapacita parkovacích miest pred hotelom je obmedzená; parkovací preukaz musí byť vždy vopred potvrdený recepciou. Cena parkovania je 20 EUR za auto a noc. Parkovací preukaz platí pre jeden vstup a jeden výjazd. Hostia, ktorí majú potvrdené parkovacie miesto v blízkosti hotela, musia pred vstupom na prístupovú cestu informovať recepciu hotela.

Peto02
Peto02 komentoval
Uz dva roky tam su 3x Tesla Destination charger (https://teslaclub.sk/node/27033), ale neviem ako su vyuzivane.
Minuly rok som sa tam bol pozriet v lete (Transporter alebo Defender na odvoz) aj v zime (skuter) a ziadny elektromobil som tam nevidel.

tusim sa rozbieha sutaz o najvyssie polozenu nabijacku? :)
budme radi za kazdu, zakaz vjazdu nech riesia dotknute firmy/urady.

Komentár
Späť