Elektrarne Mochovce DC

Juro

Administrator,
Zamestnanec
Pridal sa
17 mar 2014
Správy
2.006
Referral
juraj1702
Mochovce, Slovakia
Popis:
DC: CHAdeMO 44 kW
GPS: 48.257027,18.455268
Platba: Zadarmo bez identifikácie
Ováracia doba: 24/7
Prevádzkovateľ: SE
Na mape:

Foto:
Click image for larger version  Name:	ElektrarneMochovceDC.jpg Views:	510 Size:	129.9 KB ID:	9787

Toto je nabíjacia stanica Elektrarne Mochovce DC. Tu môžete zdieľať svoje skúsenosti (fotky, videa) s nabíjaním na tejto nabíjačke, prípadne napísať čo si myslíte, že je dôležité vedieť o tejto nabíjacej stanici. Je to prepojené s našou mapou nabíjacích staníc, na ktorej je odkaz k tomuto vláknu keď kliknete na "Odkaz na fórum". Viac info tu.

Bol som tam cez víkend (8.10) a nabíjačka síce nabíjala, ale každú chvíľku proces nabíjania ukončila. Nejaký SW bug asi. Čas nabíjania bol medzi 5 sek - 7 minút. Nabiť sa síce čo-to dá aj takto, ale treba pri tom stáť a neustále to zapínať.

Komentár
starý typ DBT iba Chademo! reálny výkon nabíjačky 36kW!

Komentár
dnes som tam bez problemov nabijal. mal som nad 50 percent, takze rychlost isla na Leafe standardne okolo 30kw a postupne klesala.
Pozor, type 2 nabijacka o par metrov dalej nebola funkcna !! neviem ci pokazena alebo vypnuta.
Toto Chademo je trosicku schovane. Hlavne pri priblizovani sa k AE je vsade zakaz vjazdu s roznymi dodatkami a nabijacka je schovana za budovou Energolandu.

Naposledy upravené:
1 Komentár
milan84
milan84 komentoval
ano, opravene :)

historicky kusok z 2012 :)

Prílohy

• photo3960.jpg
    photo3960.jpg
    552,2 KB · Zobrazení: 9
Komentár
Viete ci je teraz funkcna? Dnes bude jedina co ju mam po ceste , idem na C-zero :)

Komentár
Hej, mozem potvdit ze dnes este ide :) Nabijam C-zero . Prisiel som sem s 10%.. takze na chlp ... a je zadarmo este.. ale len chademo.

Prílohy

• photo4455.jpg
    photo4455.jpg
    183,2 KB · Zobrazení: 8
3 Komentáre
milan84
milan84 komentoval
nebol si zatial v energolande? tento rok sa tam konecne chystam s detmi.

Maco7
Maco7 komentoval
milan84 Nie, nebol , bol som sam , bol som otcovi kupit tento C-zero :) , takze prva jazda.. :)

juks
juks komentoval
Maco7 Otcovi zelam vela prijemnych kilometrov. Trojcata su idealne auta pre dochodcov. Aky rocnik si kupil a kolko ma najazdene? Prip. aj kolko ta stal? Ak nie sem, daj do sukromnej spravy.

Caute, dnes som tadial isiel, ale ziadne DC Chademo som tam nevidel.

Je tam 2x AC, stale zadarmo, ale musi sa to spustit cez evmapa.cz
(alebo telefonny hovor, ale tam to chcelo nejaky PIN)
(stranka evmapa.sk napisana priamo na stanici nefunguje)

https://www.evmapa.cz/mochovce-seas

1 Komentár
milan84
milan84 komentoval
DC je za budovou. Treba prejst cez to parkovisko.

Späť