Elektricky furik

• Autor témy Autor témy nemo
  • Dátum začiatku Dátum začiatku

nemo

Active member
Pridal sa
23 okt 2015
Správy
905
Vyznačuje sa ľahkým chodom a manipuláciou. Vďaka vysokokapacitnej Li-Ion batérii a elektrickému pohonu s variabilným výkonom až 500 W utiahne až 150 kg do kopca a dokáže fungovať na jedno nabitie pri bežnom použití 2-3 týždne, nepretržite až 8 hodín alebo prejdete vzdialenosť pri miernom stúpaní až 10 km.
https://www.ecoauto.sk/akumulatorovy-furik

Môj kamarát si kúpil ten slovenský elektrický fúrik po úraze chrbtice. Má záhradu do kopca pri dome a nevie si to vynachváliť. Prvá reakcia nás, ktorým ho ukázal pred dvoma rokmi bol veľký rehot. Vôbec sme netušili, že také niečo existuje. Je to super vec pre toho, kto ho vie využiť. :)

1 Komentár
M
Marcel Pavlík komentoval
pred veľa rokmi to ako fúrik/kolečko prezentovali.
dnes to už nie je iba jednokolka s možnými prídavnými dvomi pivotmi, ale odkúpili od "startup-ov" nástavby, dvojkolky (2*2), i 4*4 vozík.
má to zásadnú chybu - myslenie sa od fúrika (ovládanie) neposunulo. ide najmä o zvážanie dreva, objemných hmôt, ... aj v neschodnom teréne držať "riadidlá".

Susedia na chate maju tiez a pochvaluju si to. Tiez som nad tym uvazoval ale tie ceny mi pridu trosku vysoke...radsej si dam kardio :D

Komentár
Späť