Elektromobil - youtube

Aj toto auto zacina byt cenovo velmi zaujimave a lacnejse ako Elroq.

Komentár

2 Komentáre
nick.n17
nick.n17 komentoval
Tuto naši kolegovia sa môžu spýtať v komentároch na tie ich zlyhania nabíjaní a budú mať info z prvej ruky. ;) Ja už som to tam dosť zaspamoval :D

milan84
milan84 komentoval
tak, tak nech vyuziju moznost. Nezaspamoval, iba si to zacal rozbiehat :) Peto sa na to pozrie priebezne a napise.

milan84
milan84 komentoval
Kali to fakt ideme davat do jednej kategorie stvormiestny inster s dlzkou 3,8m a Elroq???
tommik ale to si defacto na maxime, ktore dnes vies do Elroqu dat. Pozeral si predpokladam realny 400km, takze verziu 85?. V Kone taku moznost nemas. Aj vykon je inde o nabijacom ani nehovoriac. Neda sa to porovnat 1:1.
Samoska, ked sa s priplatkami v skodovke rozbehnes, vedia ist nezmyselne hore.

Miroslav Rojko
Miroslav Rojko komentoval
Konfigurátory vyzerajú hrôzostrašne ale v realie čím viac vybavy, tym vacsia zlava u predajcu. Treba len pockat par mesiacov az opadne prvy zaujem. A potom nezabudat - je to Skodovka, predajcovia cakaju na zjednavanie, natahovanie o cenu.

K
Kali komentoval
milan84 - Ja som samozrejme reagoval iba na popis "Najlacnejšie elektrické SUV". Elroq je väčšie auto, o tom niet pochýb.

tomas_iw povedal:
ale za 53 000 máš silne vybavený Superb alebo Kodiaq s navýžšími motorizáciami.

Kodiaq pridaj, vo fullke bol 60+ (tusim 63 podla konfiguratora)

2 Komentáre
W
Wilo komentoval
Kodiaq vychadza v plnke bez extra zaruky (€450) a bez priplatkovych sedadiel v 3. rade (€1100+) cosi malo cez 66tis 🙈

Catchcash
Catchcash komentoval
No nekup to :)

Späť