Elektromobily, nabíjačky a kardiostimulátor

romiix

Active member
Pridal sa
18 okt 2015
Správy
273
Tušíte niekto, či majú elektromobily, prípadne superchargre nejaký negatívny vplyv na kardiostimulátor? Existujú nejaké obmedzenia?

Vďaka!

Kardiostimulatoru vadi silne magneticke pole - napriklad kontrolne brany na letisku. Majitel kardiostimulatora by tiez nemal zvarat elektrickym oblukom a podobne.
Myslim ze elektromobil nemoze byt problemom, ked majitel kardiostimulatora moze cestovat elektrickou, alebo trolejbusom...

Komentár
3 Komentáre
ICE666SVK
ICE666SVK komentoval
Keby som mal teraz UPC a toto by mi spravili, tak s nimi okamzite rusim zmluvu. Moja elektrika, moj reuter a moja rychlost a takto sa delim z ostatnymi a nemozem to vypnut.

R
romiix komentoval
ICE666SVK
ICE666SVK komentoval
Vsak si klikni na ten link co dal astartan a tam je litania popisana KÁBLOVÝ OPERÁTOR UPC SPUSTIL SLUŽBU Wi-FREE a vyuziva na sirenie signalu reutry uzivatelov a oni mnohy aspon podla toho clanku to ani nevedia. Neda sa to vypnut v reutri, musis poziadat o to operatora a ten to aj tak neurobi hned. Reagoval som na ten clanok co tam je. Teda mas zaheslovanu wifi a je ti to na figu, lebo je tam este jedna a ta je free.

Sú tam aj informácie o elektrosmogu v doprave. Konkrétne tu: http://zony.vbrne.info/mikrovlny.html
Bolo by zaujímavé, ak by niekto kto vlastní Teslu, kontaktoval toho pána, čo prevádzkuje tú stránku a dal premerať zaťaženie elektrosmogom vo vnútri auta.

Komentár
Späť