Eurovea

• Autor témy Autor témy Juro
  • Dátum začiatku Dátum začiatku
A máme už aj foto. A je už aj funkčná.

eurovea2.jpg

Prílohy

• photo4140.jpg
    photo4140.jpg
    64,5 KB · Zobrazení: 8
2 Komentáre
Teq
Teq komentoval
super, ked pridem do roboty na "vypary" budem mat zachrannu brzdu. Ked a nebude dat nabijat zadarmo normalne sa mi oplati flat rate of ZSE

matchke
matchke komentoval
Aha. Tak oni zrusili ten stojan evmapa? No fajn. A co so zbytkovym kreditom? Nevadi. ZSEdrive mi vyhovuje viac.

Len jedno miesto? Kedysi tam boli pre EV vyhradene dve.

Ioniq
Ioniq komentoval
Ja tam vzdy nabijam cez mobilny konektor... zatial ma nikdy neodpojili zo zasuvky :)

Teq
Teq komentoval
Ioniq vo vacsine zasuviek su uz zaslepky na kluc

Ioniq
Ioniq komentoval
Viem o 2 co nemaju, a jednu sa mi podarilo bez problemov vybrat vreckovym nozikom, nasledne vratit spat

1 Komentár
Ioniq
Ioniq komentoval
Na to som dlho nebol ani ja... ale ked som zbadal, ako komplet kaslu na blokovanie EV miest spalovakmi (vacsinou nejake prerastene nemecke SUV), obsadzovanie invalidnych miest takisto vodicmi trojcipej hviezdy atd, a nikto s tym nic nerobi, tak som si povedal, ze darmo budem slusnym chlapcom. Ked zacne niekto riesit idiotov, ozdravim svoje moralne principy :)

V piatok vecer sa na nabijacke ZSE nedalo spojazdnit nabijanie cez CCS, vzdy to nabijacka prepla na Chademo. Volal som na podporu - restartli cely stojan, ale nezafungovalo. Typ2 som neskusal... Je to nahlasene ako porucha. Chademo nabijanie nemam ako odskusat...

Komentár
ZSE Eurovea je momentalne gratis, aj AC aj CCS (Chademo neviem). Nevyzaduje ziadnu autorizaciu. V appke ju ukazuje ako offline, ale je aktivna, zapichnete a idete. Ziadna karticka ani nic. Netusim ako dlho potrva tento stav, kto potrebujete nabit, mate sancu :)

1 Komentár
milan84
milan84 komentoval
ja som dvakrat vyuzit takyto stav na nabijacke pri hl. stanici pocas hokej. majstrovstiev. Nabijacka komunikovala v AJ a nevyzadovala ziadnu autorizaciu.
raz za cas je to prijemne prekvapenie :)

Kro teraz nabija bielu TM3 cez Type2, moze dojst prehodit na CCS. Ja mam nabite. Dik

Komentár
Späť