Používate zastaraný prehliadač. Táto stránka ani iné webové stránky sa v ňom nemusia zobrazovať správne. Odporúčame vám aktualizovať prehliadač alebo použiť alternatívny prehliadač .
I have for sale a beautiful piece, 05/2013, 67 ths. km, the new price after a reduction is 27000 Euro without VAT, the car is located in Slovakia in Žilina
1fisker...krasne fotky. Ako od profesionala. Super natienovane ako z katalogu...palec hore...To auto sa presne hodí do aristokratického prostredia...Myslím, že v budúcnosti to bude vyhladávaná rarita ako je teraz DeLorean....
tie fotky nefotil žiadny profesionálny fotograf, robil to redaktor časopisu Autobild, keď robil so mnou článok, miesto fotenia som navrhol ja Rajecké Teplice..........
ale v tejto téme by sme mali písať anglicky, dal som to sem naschvál pre pár ľudí zo zahraničia
Táto stránka používa súbory cookie na personalizáciu obsahu, prispôsobenie vášho zážitku z používania a na udržanie vášho prihlásenia v prípade, že sa zaregistrujete.
Pokračovaním v používaní tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.