Fisker Ocean

• Autor témy Autor témy jux
  • Dátum začiatku Dátum začiatku

jux

Senior member
Pridal sa
3 apr 2015
Správy
4.156
Fisker predstavil vcera na LA Auto Show svoj novy elektromobil Fisker Ocean. Po povodnej vyslovene aerodynamickej Karme, mi pripada prechod na velke, hranate SUV ako podlizovanie sa vkusu klientov za cenu vyssej vahy, a urcite aj spotreby. V popise uviedli len dojazdy, kapacity baterii chybaju. Pozitivne je ze podobne ako Tesla, do nizsich modelov budu davat LFP. Kesisi som jazdil na velkych a tazkych autach s benzinovymi 6 valcami, no odkedy jazdim na elektromobiloch, urcite si uz ziadny neaerodynamicky mastodont nekupim.

https://electrek.co/2021/11/17/fisk...hree-price-tiers-and-lots-of-unique-features/

Naposledy upravené:
Nič nové to nie je, o tomto aute už točí asi 2 roky. Zatiaľ kopu reklamy okolo toho. Každý týždeň mi príde nejaký propagačný mail okolo toho, už som to prestal čítať. Som u nich registrovaný, takže uvidíme. Asi to nebudú tisícové predajné čísla.
Ale úprimne povedané, mne sa to auto páči až na ten vysoký predok, znova...je to móda. Ono ten predok možno až taký vysoký nie je, záleží ako je to odfotené

Komentár
Späť