Fórum určené len pre zoznam nabíjacích staníc

• Autor témy Autor témy Juro
  • Dátum začiatku Dátum začiatku

Prílohy

• photo7556.jpg
    photo7556.jpg
    111,4 KB · Zobrazení: 14
Komentár
dango ako poverenú osobu Ťa oslovujem - v nabky je sekcia "Nabíjanie zdarma" - výber nabíjačiek bez platenia, ktorú vyhľadá aj na dobrých pozíciách v googli. Bolo by dobré ju zaktualizovať, aby noví návštevníci neodchádzali sklamaní - vyhodiť všetky Slovnaft.

1 Komentár
D
dango komentoval
Nenasiel som moznost editacie "nabijaciek zdarma" stranky. Ale vidim, ze uz to niekto poupratoval. (este tam ostal zabudnuty ejoin v Kezmarku)

Bolo by dobré pridávať nabíjačky aj do celosvetovej databázy OpenStreetMap.org tak sa info dostane do viacerých aplikácií ktoré používajú OpenStreetMap ako zdroj dát pre svoje mapy. Nabíjačku si potom nájde aj ktokoľvek zo zahraničia priamo vo svojej aplikácii ktorú používa.
Manuál ako sa značí nabíjačka je https://wiki.openstreetmap.org/wiki/Cs:Tag:amenity=charging_station
Pomoc s mapovaním sa dá získať na fóre https://groups.google.com/g/osm_sk

Príklad ako vyzerá nabíjačka v aplikáciách OsmAnd, mapy.cz, Offline Organic Maps (nástupca maps.me), Magic Earth Navigation & Maps

Screenshot_20220211-110227.png
Screenshot_20220211-110305.png
Screenshot_20220211-110343.png
Screenshot_20220211-110353.png
Screenshot_20220211-110450.png
Screenshot_20220211-110520.png
Screenshot_20220211-110733.png
Screenshot_20220211-110756.png
Screenshot_20220211-110930.png
Screenshot_20220211-110940.png

Komentár
Aahojte rad by som pridal stanice vo Zvolene. Jedna je v Zvolenskej Europe v podzemnom parkovani

image_8237.jpg

1 Komentár
D
dango komentoval
Prosim ta vytvor k tejto nabijacke temu a aj na nabky.com to pridaj; dakujeme za info

Druha je vo Zvolene nedaleko predajne Lidl cez cestu smerom na Lieskovec. Musite sa tam zaregistrovat cez apku

image_8238.jpg

1 Komentár
D
dango komentoval
Prosim ta vytvor k tejto nabijacke temu a aj na nabky.com to pridaj; dakujeme za info - dopln aj info o prevadzkovatelovi a aka appka to spusta. Zaujimave, toto je asi jedina VeeFil v SR

Juro len som nenašiel nejak možnosť, resp. som neprišiel nato, ako môžem ja vytvoriť novú tému k nabíjačke, pri ktorej žiadna téma ešte nie je. Ďakujem veľmi pekne

Komentár
Juro len som nenašiel nejak možnosť, resp. som neprišiel nato, ako môžem ja vytvoriť novú tému k nabíjačke, pri ktorej žiadna téma ešte nie je. Ďakujem veľmi pekne

Nevieš začať novú tému? :eek: V subfóre Nabíjacie stanice klikni na tlačítko " Nová téma". Viď šípku v priloženom obrázku.

Prílohy

• photo8279.png
    photo8279.png
    340,8 KB · Zobrazení: 16
Komentár
Hoj, dnes som nabíjal na novej Zvolen Lidl- nemal som ešte registráciu, takže som ju nemohol hodiť na mapu

1 Komentár
T
Taur komentoval
Fungovala uz 31.3. ked som tam bol. Teda aspon svietila, nenabijal som lebo len ma len viezli spalovakom.
Ze nieje na mape som nezbadal lebo mapa nabky mi stale v chrome nejde. :(

2 Komentáre
T
Taur komentoval
Uz ide aj mne. Prisiel som na to, ze boli blokovane susienky tretej prataje - zeemaps :) Asi sa nejak zmenili alebo co ked ich moj chrome zablokoval a tvrdil ze nebezpecne. Som ich povolil a uz mi ide mapa. Hadam ma nezabiju ...

Juro
Juro komentoval
super. dik za info.

Click image for larger version  Name:	Screenshot_20220414-112150.png Views:	0 Size:	344.8 KB ID:	83978

mne zase cez mobil funguju dost divne filtre. Ta napr toto je screen po odkliknuti hned prvej moznosti /mapa stanic/.napr. v novych zamkoch sa zobrazovali doteraz 4 stanice. Teraz ani jedna. Predpokladal by som, ze je to zakladny filter so zobrazenim vsetkeho.
Click image for larger version  Name:	Screenshot_20220414-122113.png Views:	0 Size:	317.3 KB ID:	83979

a pri nabíjaní zadarmo nezobrazi lidl/kaufland. Tie maju zvlast kategoriu. ale mohli by byt aj tu. Vsetko je nejake divne odkedy je to pod zee map. Preblikava mi to. Zle sa zoomuje, posuva. ... Pred dvoma mesiacmi to skapalo lepsie.

1 Komentár
Juro
Juro komentoval
Pozri sa či nemáš vypnuté filtre cez to čierno-bile menu v ľavo hore.

Tak zoomovanie a posuvanie na mobile je ok. Na pc je potrebne stlacit ctrl a to je o nervy.

1 Komentár
Juro
Juro komentoval
Chvíľu to tak bolo keď sa robila aktualizácia. Teraz netreba stlačiť ctrl.

Dik. Bol to ten cierny filter. Pole /all/ bolo zaskrtnute, tak som nepozeral nizsie. Ale nizsie b oli zaskrtnute len niektore polozky. Divne. /All/ by nemalo svietit ked nie su zaskrtnute vsetky polia. Dik za pomoc uz to ide vsetko.
Click image for larger version  Name:	Screenshot_20220415-151834.png Views:	51 Size:	82.6 KB ID:	84006

1 Komentár
Juro
Juro komentoval
ok. dik za info. Bola nedávno nová aktualizácia a pribudli nové piny a tie zrejme sa nezaškrtli automaticky.

Na mobile mi pri "Mapa staníc" a "Nabíjanie zdarma" neukáže žiadne stanice. Ostatné filtre fungujú normálne.

Komentár
poprosím zrušiť nabíjačku Hotel Bystrička, obec Bystrička, okres Martin. V sobotu som tam bol a už tam žiadna nabíjačka nieje.

1 Komentár
D
dango komentoval
hotovo

nabky.com píše, že vypršala doména. Je nejaký alternatívny link?
nabky.sk len presmeruje na nabky.com

Komentár
Nazdar, pridávam novú nabíjaciu stanicu.

Ždiar 460, 05955 Ždiar. Umiestnená na zadnom parkovisku Hotela Sova https://g.co/kgs/8KPLfX

Popis: ejoin 1xTyp-2, 22 kW

GPS: 49.27236730975912, 20.25488226509457

Platba:

Zdarma, pre ubytovaných hostí od 20:00-08:00

Pre širokú verejnosť za poplatok cez QR kód na mieste alebo cez applikaciu ejoin GO

Android: https://play.google.com/store/apps/d...gnid=web_share

iOS: https://apps.apple.com/tr/app/ejoin-go/id1625731625

Ováracia doba: 24/7

Prevádzkovateľ: ejoin
Email: recepcia@hotelsova.sk
Tel: 0905926601
Webstranka: www.hotelsova.sk
Foto:

Prílohy

• photo9220.jpg
    photo9220.jpg
    319,3 KB · Zobrazení: 12
1 Komentár
D
dango komentoval
Poprosim ta, vytvor pre stanicu temu. Mozes sa inspirovat ostatnymi

Tak D1 sa dočká prírastku UFC nabíjačiek od ZSE drive. Foto je z Euro fuel Chocholná kde vraj odmietli supercharger v minulosti. Rovnaké dve nabky sú aj na druhej strane takže spolu 8 konektorov na jednej lokalite.
Click image for larger version  Name:	Screenshot_20240718_124858_Gallery.jpg Views:	183 Size:	63.6 KB ID:	96553

Naposledy upravené:
2 Komentáre
W
Wilo komentoval
Jeeeej, dobra lokalita bez zbytocnej zachadzky. Konecne po dlhych rokoch zmysluplny prirastok na D1.

T
tommik komentoval
Ako alternatíva ku GW v Bierovciach fajn.
Ešte odstrániť ten X denný lag medzi nabitím u nich a objavením sa nabíjania v appke a budú použiteľný.

Späť