Fotky elektromobilov

mozeg

Senior member
Pridal sa
29 dec 2015
Správy
1.180
Ahojte,

pisem clanok na pokracovanie o elektromobiloch na jeden blog. Rad by som vas poziadal kto ma samozrejme chut zaslat mi na mail fotku svojho elektromobilu zvonku, zvnutra, popripade ako sa nabija, wallbox a pod. Nemusi to byt len Tesla, kludne aj Ioniq, Leaf, Golf a pod.

Kontakt: ragas@slovanet.sk

Zaslanim fotky suhlasite s jej zverejnenim bez naroku na odmenu. Clanok pisem rovnako bez naroku na honorar. Ide o zdielanie informacii o elektromobiloch.

Dakujem

Rasto

Tak komu patri toto auto? Dneska 4.8.2017 okolo 14tej sa nabijal v Brezne? Znacka BL a bud 222 alebo 228 OK. Tvaril sa, ze telefonuje ale už to bolo aj cez 10 minut a v aute mal aj dieta. Clovek chcel hodit rec, ale ak naozaj telefonoval, tak som nechcel prerusit telefonat. Ked som sa zdialil od auta vytiahol nabijacku a odisiel prec. No mozno nechcel pokecat. Nevadi. Inac je to nove obchodne centrum S1 Centrum a okrem tejto zasuvky tam je este cerveny 5 kolik tusim 32A No a pred predajnou JYSK na zaciatku od kruhaca su dve shuko a dve 32A zasuvky. A je to vkuse pod prudom. Ale nieje to oficialne nabijanie ale pre potreby OC.
Kliknite na obrázok pre väčšiu verziu  Meno:	DSC_0130.jpg Videní:	1 Veľkosť:648,9 KB ID:	17266

Kliknite na obrázok pre väčšiu verziu  Meno:	20170727_074929.jpg Videní:	1 Veľkosť:670,2 KB ID:	17267

Naposledy upravené:
Komentár
Späť