Používate zastaraný prehliadač. Táto stránka ani iné webové stránky sa v ňom nemusia zobrazovať správne. Odporúčame vám aktualizovať prehliadač alebo použiť alternatívny prehliadač .
Neviem ci pochyboval, ale tvrdil som, ze predvadzacky ho nemali na zaklade videi z testovacich aut. Tam sofer zaradil spiatocku na mieste kde az taka tma nebola a na obrazovke nebolo okrem dvoch ciar, ktore ukazovali natocenie kolies nic ine vidiet. Preto som si myslel, ze tie vozy kameru nemali a na 15" displeji ikonka kamery ako je pri Sku a Xku nebola. Tato fotky ukazuje, ze to kameru ma.
Čo poviete? Vidíte tam nejakú "vizuálnu analógiu"? Nemyslím si, že je to úplne od veci, žiaľ.:-( Inak zvyšok exteriéru je podľa mňa nádherný...
K prvej fotke má tvorca aj kratučkú akože "story": http://www.tesla-grilles.com/custom-tesla-model-3-grilles/
dnes som videl v predajni hyunday IONIQ Hybrid - benzín spriahnutý s 32kW elektromotorom, batéria 1.56kWh, čaká na polepy a výmenu pneu, batéria je po ceste "prázdna", takže pred naštartovaním benzínového motora je dlhá prestávka.
keď by som mal porovnávať interiéry TM3, LEAF a IONIQ, sú to vzájomne veľmi vzdialené svety.
Táto stránka používa súbory cookie na personalizáciu obsahu, prispôsobenie vášho zážitku z používania a na udržanie vášho prihlásenia v prípade, že sa zaregistrujete.
Pokračovaním v používaní tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.