Galvaniho Business Centrum

dango

Moderator,
Zamestnanec
Pridal sa
5 nov 2014
Správy
2.340
Galvaniho 7, Bratislava Ruzinov
Popis:
AC: 1xTyp-2, 3.5 kW
GPS: 48.165732, 17.177574
Platba: Zdarma, pre zamestnancov a návštevníkov firmy HPE (Hewlett Packard Enterprise)
Ováracia doba: 24/7
Prevádzkovateľ: Hewlett Packard Enterprise
Email:
Tel:
Webstranka:
Na mape:

Foto:

Click image for larger version  Name:	IMAG1221.jpg Views:	160 Size:	1.17 MB ID:	9643

Toto je nabíjacia stanica Galvaniho Business centrum. Tu môžete zdieľať svoje skúsenosti (fotky, videa) s nabíjaním na tejto nabíjačke, prípadne napísať čo si myslíte, že je dôležité vedieť o tejto nabíjacej stanici. Je to prepojené s našou mapou nabíjacích staníc, na ktorej je odkaz k tomuto vláknu keď kliknete na "Odkaz na fórum". Viac info tu.

V case odfotenia bola stanica nefunkcna (cervena LED), po nahlaseni na info@elmarkplus.com bola do 24 hodin opat sprevadzkovana.

1x Typ 2 Mennekes (3.5 kW)

Stanica je urcena len pre zamestnancov a navstevy firmy HPE, je vsak volne pristupna a preto v pripade nudze pouzita aj verejnostou.

Cez den moze byt miesto obsadene spalovacim automobilom firmy HPE

Komentár
HPE tam bude permanentne parkovat svoje elektromobily. Pravdepodobne BMW i3. Ak je vykon nabijacky taky ako uvadzas, tak tam budu kempovat stale..

Komentár
HPE planuje nakupit i3? na vykon som sa pytal prevadzkovatela spolu s ohlasenim poruchy, cize 3.5kW je potvrdeny elmarkom

Komentár
Nedavno som mal moznost vyskusat tuto nabijacku.
Je to jedna faza 230V/18A. Tempo nabijania cca 17km/hod.

3 Komentáre
D
dango komentoval
straznik ta nesiel nahanat? :) vykon 3.5kW bol potvrdeny elmarkom...

E
enfko komentoval
Ja som bol v HPE na jednani, cize ako navsteva.
Nabijacka ma teda trosku vyssi vykon ako avizoval Elmark, ale aj tak dost slabe :-)
V HPE som sa aj pytal, kedy budu mat elektromobil, ale vraj to je cisto nabijacka pre navstevy, kvoli firemnemu "image" . Tak zjavne sa moc po vrecku netreskli, ked tam dali 1 fazu :-)

D
dango komentoval
ak vo firme vydrzim az pokial si kupim nejaku elektricku, tak budem lobovat za viac nabijacich miest na parkovisku ;)

Včera (sobota) som navštívil túto nabíjaciu stanicu. Neparkovalo tam žiadne auto, zaparkoval som, napichol sa a nenabil. LED indikovali, že sa nabíja, ale silová časť bola zjavne vypnutá. Zrejme to nie je nabíjacia stanička pre verejné používanie.

1 Komentár
D
dango komentoval
takmer denne sa tam nabija opel ampera, niekedy leaf, obcas ioniq. ak ti nenabijalo, treba sa obratit na elmarkplus.sk (spravca nabijacky) - reaguju promptne

Nakolko v hoteli gate one nefunguje v garazi ani jedna zasuvka a v noci mi v aute z dojazdu 26km zostala rano nula skusil som tuto nabijacku. Na vratnici som dostal odpoved ze nabijacka je len pre zamestnancov s kartou.

3 Komentáre
D
dango komentoval
ano, to je napisane aj v prvom popise...

V
Vilo komentoval
Tak potom má vôbec význam aby bola uvedená na mape?

D
dango komentoval
v ten cas to este vratnici/sbskari neriesili - az par mesiacov dozadu dali explicitne nalepky na stlpik

Späť