Green rallye Tatry 2019

Green rallye Tatry 2019
Publikoval 1fisker
Poprad
3, piatok, máj, 2019 - 13:25
Až kým: 5, nedeľa, máj, 2019 - 16:00
(Upravené podľa časového pásma: Europe/Amsterdam)
Kategórie

Nadchádzajúce termíny
Všetky časy boli upravené podľa časového pásma: Europe/Amsterdam

Táto udalosť už skončila a nie sú naplánované žiadne ďalšie termíny

1fisker

Senior member
Pridal sa
1 aug 2014
Správy
2.671
http://www.greenrallye.sk/

Je to akcia pre bežných vodičov, netreba mať žiadne skúsenosti s pretekárskymi súťažami. Môže sa zúčastniť naozaj každý, aj s deťmi. Ako propagácia elektromobilov má široký dosah, nakoľko sa tam zúčastňuje obrovské množstvo divákov v rámci klasickej Rallye Tatry.
Minulý rok som sa zúčastnil, veľmi sa mi páčilo. Kto bude mať záujem sa poradiť, môžem sa podeliť so skúsenosťami.

Naposledy upravené:
2 Komentáre
Peterka
Peterka komentoval
Je mi jasne, ze za kazde prihlasene auto su vdacni, PHEV este medzi "zelenymi" autami znesiem, ale hybridy, co sa na elektrinu akurat pohnu, sa mi tam ani trochu nepacia

1fisker
1fisker komentoval
Už minulý rok som to pripomienkoval, že aby tam neboli klasické hybridy, ale len plug-in hybridy. Bohužiaľ nemám takú moc, aby som to zmenil. Osobne si myslím, že tam je tlačenka miestneho zastúpenia Toyoty, ktorá sa tam chce takto prezentovať hybridmi. Je mi ľúto.

Kto by sa chcel zúčastniť tejto akcie? Verím, že nás bude čo najviac, je to výborná príležitosť na propagáciu elektromobilov, prídu tam tisíce divákov. Je to fakt zábava, môžem potvrdiť aj z dojmov ostatných účastníkov z minulého roka, niektorí sa toho zúčastnili spolu s rodinami. Termín prihlásenia už je za nami, ale nie je to podstatné, dá sa prihlásiť aj dodatočne.
Okrem toho mám pre vážnych záujemcov veľmi dobrú správu - napíšem súkromne, tu to nechcem dávať.

Komentár
To je škoda že to nikdo z Vás nedal na hybrid.cz nebo elektroforum.cz, já občas na Tesla sclub.sk chodím, ale nepravidelně, je toho moc.

Komentár
Späť