Hotel Alibaba

• Autor témy Autor témy Juro
  • Dátum začiatku Dátum začiatku

Juro

Administrator,
Zamestnanec
Pridal sa
17 mar 2014
Správy
2.006
Referral
juraj1702
Námestie Slobody 51, 066 01 Humenné
Popis:
AC:1x400 V 11 kW
GPS: 48.932414, 21.910499
Platba: Treba sa dohodnúť na recepcii.
Ováracia doba: 24/7
Prevádzkovateľ: www.hotelalibaba.sk
Email:
Tel: +421 57 4872 000
Webstranka: www.hotelalibaba.sk
Na mape:

Foto:
Click image for larger version  Name:	hotelalibaba.jpg Views:	267 Size:	330.0 KB ID:	6231

Toto je nabíjacia stanica Hotel Alibaba. Tu môžete zdieľať svoje skúsenosti (fotky, videa) s nabíjaním na tejto nabíjačke, prípadne napísať čo si myslíte, že je dôležité vedieť o tejto nabíjacej stanici. Je to prepojené s našou mapou nabíjacích staníc, na ktorej je odkaz k tomuto vláknu keď kliknete na "Odkaz na fórum". Viac info tu.

Prosím o kolegu, ktorý nabíjal pri tomto hoteli, nech prosím napíše, kde a z akej zástrčky nabíjal, pretože 2krát som tam bol a 2krát som tam nevedel nabiť auto,pretože nikto nevedel odkiaľ a ževraj asi z wellnesu priamo zo zástrčky, ale wellnes je otvorený až od 15:00, tak prosím o ozrejmenie. Ďakujem.

Komentár
Bol som sa spytat v Hoteli Alibaba a recepcna netusila o com hovorim. Ked zavolala sefovi, tak zevraj volakedy mali ale uz im to roky nefunguje.
Juro navrhujem tuto stanicu dat prec z nabky.com alebo aspon oznacit ako neaktivnu

Komentár
Nabijacky tu su, ale iba pre Tesly, kedze nemam Teslu, neviem potvrdit ci idu alebo nie. Fotene dnes 24.12.2020

IMG_2596.jpg

Savi
Savi komentoval
Vyzera to tak, ze ich medzicasom namontovali. Treba sa spytat na recepcii. Mozno musia pustit istice. Viacere hotely to tak maju.

tahdeus
tahdeus komentoval
Na recepcii neboli ohladne toho velmi napomocni. Len mi ukazala kde su nabijacky, ale nevedela co s nimi a takisto ani sef ktoremu telefonovala.

J
jeeff komentoval
Na oboch vidno, ze svieti zelene svetielko, takze napajanie maju. Ak nejdu na neTesle, tak su mozno len zle nastavene (nastavuje sa to vnutri boxu).

Späť