Priatelia, v tomto hoteli je to celé zle. Prečo sa niekto prihlási o Tesla nabíjačku keď mu chýbajú elementárne vedomosti o elektromobilite?? Bol som tu tri krát ale tá posledná návšteva bola naozaj posledná. Zhrniem Vám túto skúsenosť. Že je lyžiarska sezóna, som vedel, takže to, že parkovacie miesto pre elektromobil nebolo dostupné, s tým som počítal. Keby bol toto jediný problém tak som OK

Podarilo sa mi teda zaparkovať. Nabíjačka ani obraz ani zvuk. Vypnutá, ako tu býva zvykom. Idem teda na recepciu, že by som rád nabíjal, že nech mi pustia istič. Že či idem do reštaurácie. Samozrejme, že idem. Nebudem predsa na nabíjačke stáť 3 hodiny a sedieť v aute. Tak, že dobre, "púšťame istič". "Poprosím Vás 20€ ako zálohu za nabíjanie". Ja že WTF? že "ľudia tu nabíjali ale neodhlásili sa a potom ostala nabíjačka pod prúdom stále" Tak ja neviem, študoval som elektrotechniku ale asi som študoval zle. Že nabíjačka má plný odber aj bez záťaže.
V skratke, tento cirkus trval 20 minút. Po tom ako sa nabíjanie konečne spustilo prídeme do reštaurácie a už nám len oznámili, že už je plne obsadená.
Galileo bola zbytočná zastávka na 30 minút, kde sme sa nenajedli, nenabili a zbytočne rozčúlili....