Kaufland Prešov

dango

Moderator,
Zamestnanec
Pridal sa
5 nov 2014
Správy
2.340
Popis:
DC: 1 x CHAdeMO (50 kW), 1 x CCS (50 kW),
AC: 1 x Typ-2 (43 kW)
GPS: 49.0125558, 21.2570733
Platba: ZADARMO
Otváracia doba: počas otváracích hodín Kauflandu
Prevádzkovateľ: Kaufland

Click image for larger version  Name:	a8fd1d9266cbfe4ec8dc29f467a1d56.jpg Views:	7 Size:	115.3 KB ID:	59006

Naposledy upravil moderátor:
Nabíjačka ku dňu 12.06. funguje ale časový limit neviem potvrdiť / vyvrátiť, nakoľko som nabíjal iba krátko.

milan84
milan84 komentoval
Taur oki, takze to nemaju plosne obmedzene. Obavam sa, ci to v šamorine nebude kvoli pripojke. Tam socka-boltaci nechodia, nemalo byt hrozit zneuzivanie.

D
dango komentoval
milan84 v Samorine je Kaufland s nabijackou? Preco to nemame tu/na nabkach? :)

milan84
milan84 komentoval
dango lebo je skoro tak nepouzitelna, ako ta v Rači. Bud nejde, alebo ide a ma naozaj obmedzeny vykon na hodnotu AC. zufale riesenie.... a velakrat obsadene.

Aj tu updatli soft, ale mam zmiesane pocity z neho. Je fajn ze ukazuje nabijaci vykon aspon pri DC, ale preco tak male ikonky na tak velkom inak prazdnom displeji??? To na programovanie noveho softu zneuzili pracu deti v cine ktore ho nakodili na svoje malicke prstiki? Kto sa ma trafiat tie mini buttons. :(

2 Komentáre
nick81
nick81 komentoval
Aby sa ti v dazdi/snezeni lahsie klikalo :-) Presne tak isto to vnimam. Vsetko super, len tie ikony mali byt vacsie.

milan84
milan84 komentoval
mi hovorite z duse. dnes som klikal ako nejaky neurotik na start a potom aj stop :)
a medzitym ma ten skvely novy sw v biskupickom Lidl vyplo po par minutach (samozrejme ze ked som uz bol v obchode) a vyhlasilo, ze auto zistilo chybu. Vyplo aj vedla stojaci hybrid.
Mam pocit, ze s tym novym sw zasa niekto viac veci dovrzal, ako pomohol.

Tato nabijacka je stale zadarmo?

1 Komentár
Juro
Juro komentoval
Predvčerom ešte bola zadarmo. Teda aspoň AC. Na DC bol nejaký Model 3m, asi tiež nabíjal zadarmo.

CCS momentálne mimo provoz

Prílohy

• photo8820.jpg
    photo8820.jpg
    165,8 KB · Zobrazení: 13
1 Komentár
T
Taur komentoval
A pochybujem ze ho uz budu spojazdnovat do spustenia spoplatnenia na buduci rok. Myslim ze tento stav im nieje momentakne proti srsti. :)
Inak nejaky expert tak natahoval kabel az ho vytrhol/poskodil z ulozenia, alebo dlhodobym natahovanim. Bol som tam akurat ked bol pri nej technik z ABB pred vianocami.
To je taka sprostost ked nieje port v strede vpredu/vzadu auta.

Späť