KIA Soul EV

• Autor témy Autor témy EVan
  • Dátum začiatku Dátum začiatku

EVan

Active member
Pridal sa
26 dec 2017
Správy
362
Referral
ivan455831
Zvažujem, že by som "upgradoval" a tomu by predchádzal predaj môjho Soula.
Takže hádžem do placu zatiaľ predbežnú (ale vážnu) ponuku na predaj:
SOUL EV 30kW, 10/2017, 26000 km, biely s modrou strechou, perfektný stav.
Netuším koľko za to môžem dnes pýtať, ak máte niekto predstavu (prípadne záujem), poradte. Začalo by to byť zaujímavé ak by som sa dostal na 20k €.
(pozn.: odpočet DPH nie)

existuju dva typy predavajucich:
-taki, ktori chcu predat a daju cenu na spodnej hranici inzeratov
-taki, ktori sa tvaria, ze chcu predat a maju velke oci a za auto pytaju pomaly viac ako za novy model :)
Nemam prehlad, po com idu Kie a do ktorej skupiny by si sa zaradil, ale zvaz si, ci nie je lepsie niekedy auto strelit za triezvu sumu, nech nezavadzia a nestraca dalej hodnotu, platis poistky atd.
Za stare Leafy este v dnesnej dobe pytaju rozne firmy, ale aj sukromnici peniaze cez 20.000 :) s malou baterkou a najslabsou vybavou. Take inzeraty tam visia mesiace a mesiace bez zaujmu.

2 Komentáre
E
EVan komentoval
Neviem sa zaradiť do tých skupín :-)

V C/S inzerátoch som Soula nenašiel a podľa nemeckých som na spodku, ale fakt netuším, či tie ceny tam sú reálne. Preto tu takto sondujem, či má niekto nejaký prehľad. Viem o jedinom prípade (je tu na fóre), kedy sa starši (a slabší) Soul predal tuším aj za viac.

To auto mi v žiadnom prípade nezavadzia, jediný problém je, že v takomto počasí jazdím len na 4x4, lebo so Soulom teraz v týchto zimných podmienkach, niektoré cesty tu kde bývame, jednoducho nedávam. Takže vážne a reálne zvažujem upgrade tých dvoch na jedno, ktoré by spájalo elektriku a štvorkolku.

Takže netlačí ma to nejak dramaticky, vieme žiť aj s dvomi autami :-) , ale je fakt, že jedno by nám stačilo.

milan84
milan84 komentoval
tak potom zaves realny inzerat a napis ze cena dohodou, alebo tam strel nejaku vyssiu sumu so zdoraznenim, ze nie je pevna.
Ak niekto bude chciet, ozve sa, pripadne ponukne sumu, ktora ta zaujme a mozno sa dohodnete.
Hlavne treba vediet co predavas.
Ja som sa nedavno len tak informacne opytal mailom na info k predavanemu ZOE. Chcel som vediet, ktoru bateriu a ktoru nabijacku to ma, kedze to nebolo v inzerat. Predavajuci mi napisal, ze mi moze poslat VIN a ze mi vsetko o tom aute v Renaulte povedia :-D

Hlavne v akej je vybave.viem ze sa predavaju s kozou aj bez a myslim ze aj s tepelnym cerpadlom ale aj bez....

milan84
milan84 komentoval
tak som to zo srandy pohladal a nasiel:
kupaaut.sk/nove-vozidla/osobne/knajx81efk7038333
Z tohto pohladu je tvojich aspon 20000 celkom v pohode, na druhej strane ten predajca to za tych 30 podla mna nema sancu predat.
Priznam sa, ze v Souloch sa nevyznam, takze neviem podla MY2019 aku to ma bateriu a realny dojazd.

E
EVan komentoval
hudino čiže mám to chápať ako 18+DPH? A to je tuším 27kW verzia, ak sa dobre pamätám? Inak s tebou absolútne súhlasím, je to naozaj skvelý voz, nemám čo by som mu vytkol, ale naozaj potrebujem AWD. A kvôli pár týžňom v roku sa mi nevyplatí živiť druhé auto. (Radšej sa ani nepriznám, že v týchto podmienkach žerie cez 12l nafty)
milan84 zrejme tí čo chceli, kúpili ešte s dotáciou a teraz už na plnú cenu asi ťažko nájsť kupca. Každý kto má 30 k dispozícii, radšej počká na dotácie a nové modely s väčšími baterkami. MY19 je myslím to isté ako môj MY18 (aspoň som teda nezachytil nejaké zmeny)

H
hudino komentoval
EVan nie, je to praveze uz 30kW model. Ano ako 18+DPH. Ja to ale pocitam vsetko vzdy v cene bez co je nakupovane na firmu. Aj tak by som ho nepredal a radsej by som s nim do kopcov cuval ​ alebo tam obuj poriadne gumy, nie to co tam davaju v kii pri predaji... problem je ze EV ma 90% percent ludi na firmy... a ked neni u teba mozny odpocet....no neviem. Ale kedysi sa tusim dalo kupit auto od fyzickej osoby neplatcu DPH a tu DPH potom na firme odpisat.. ale mozno sa mylim ​.

Späť