Kľučky na dverách Modelu 3

• Autor témy Autor témy mozeg
  • Dátum začiatku Dátum začiatku

mozeg

Senior member
Pridal sa
29 dec 2015
Správy
1.180
Ahojte Ja mam otazku na vlastnikov M3. Nelezu vam na nervy tie klucky na dverach. je to pohldne takto otvarat. Mne to moc po chuti nie je. :-)

Ja som osobne som nesmierne šťastný, že to takto manuálne poriešili. Zatiaľ to nikomu nevadli a všetci s toho boli nadšený. Mal som šoky s tých vysuvacích na Modely S, Xko to už malo lepšie, ale tento systém je podľa mňa ideálny pre to auto.

Komentár
Mne sa to tiez paci. Akoze jasne, obcas je to trocha nemotorne, ale ze by mi to liezlo na nervy tak to ani nahodou ;-)

Komentár
Ja s tým problém nemám. Skôr mám problém, koľko autu trvá, keď chytím kľučku, kým zaregistruje telefón. Niekedy je to aj 6-8 sekúnd. Je to otravné.

Komentár
ivuso - aky mas telefon? Je necakam vobec. Akonahle pridem a chytim klucku je otvorene. (iPhone). Mas povoleny pre Tesla apku prenos dat na pozadi?

Komentár
Jiri GrandPa používam Xiaomi. Ten prenos mám defaultne zapnutý.Ale asi to je telefónom, neviem. Nemal som to zatiaľ možnosť vyskúšať. Na iPhone ale prejsť nechcem. Ale asi bude treba investovať do lepšieho andoridu :)

Komentár
Späť