kto poradi..

luboccc

Junior member
Pridal sa
14 jan 2016
Správy
26
Mam ist v sobotu 16.1. pozret/kupit jazdenu teslu cca rok strara. Mal by niekto cas 15 min. na stretko najlepsie v okoli BA, ohladom poradenia co treba skontrolovat, ake na nej mozu byt chyby a pod. Popripade napiste aj tu ak nemate cas. Dakujem

Ahoj. Ja teoreticky rad pomozem. Posielam ti cez sukromnu spravu moj kontakt. Zavolaj mi co najskor.

Komentár
Hlavne by som pozrel či to nie je americká verzia. A treba si pýtať k nahliadnutiu faktúru od výrobcu, aby sa vedelo aká tam je skutočne výbava. Tiež by som sa informoval či má Dual Charger. Ideálne je dať si auto pred kúpou skontrolovať v Tesla servise. Aby sa nestalo, že to je auto, ktoré má už Tesla po búračke vyradené z evidencie. Znovu prihlásiť také auto je drahé a niekdy aj nemožné.

1 Komentár
L
luboccc komentoval
Ma pisany dual charger aj kabel typ2, kupovane vraj bolo v DE, skusim pytat este fakturu. Dik za radu

A čo keby to bola americká verzia? Ak už bola prihlásená v EU, je v tom nejaký problém?

1 Komentár
JanoS
JanoS komentoval
Je to obrovsky problem.

Ziadne supernabijanie.
Ziadny servis.
Ziadny pristup na internet v Europe = bez navigacie, bez Spotify radia

Takze bol som to dnes pozret, auto bolo OK, az na to ze mal v nej chlap pekny bordel. Ale tak sme sa dohodli, a buduci tyzden idem po nu, kedze musi este doriesit uver co ma nu.

1 Komentár
Juro
Juro komentoval
Super, gratulujem. Dalo by sa stihnúť prísť s tou Teslou na zraz budúcu sobotu?

Velmi rad by som dosiel, ale pojdem po nu asi az v piatok/sobotu tak uvidim ako budem stihat. Kedy to presne je?

2 Komentáre
Juro
Juro komentoval
V sobotu od 12:00.

1fisker
1fisker komentoval
Kde to je?

Späť