Kúpa na leasing TM3 pre s.r.o..

JozefTM3

Junior member
Pridal sa
17 feb 2020
Správy
2
Ahojte čítal som tu veľa tém ohľadom kúpy TM3 na leasing našiel som aj kontakty na pani s Tatraleasing aj na pána Hasalu (ktorý nereaguje na telefón)
ale moja otázka znie :

Som právnicka osoba
platca DPH (na slovensku)
chcel by som si zobrat TM3 na leasing ale v SK konfigurátore nemám takú možnosť
viete mi poradiť ako postupovať či mám najskôr urobiť objednávku a na základe vystavenej FA riešiť leasing
alebo musím sa nejako skontaktovať s nejakým predajcom
nemám vôbec skúsenosti s kúpou auta na leasing ani nič podobné nie to ešte cez internet alebo zo zahraničia

ďakujem pekne

Presne tak ako ty, som to aj ja riešil (PO, platca DPH, leasing). Takže v prvom rade auto objednaj, ak sa bude dať, dopíš niekam do objednávky tvoje ICDPH. Následne zaplatíš zálohu, z firemného účtu samozrejme. Skontaktuješ sa s Tatraleasingom (+421908777213 Silvia Gavallerová), sú ústretoví a riešili leasing aj mne. Dohodneš s nimi čo a ako. Oni ti budú leasingovať len cenu bez DPH. Akontáciu budeš mať asi ako ja, 20 percent. Akonáhle sa ti ozvú z Tesly, budeš informovať aj Tatraleasing. Všetko platíš s firemného účtu. Tatraleasing myslím že potrebuje potvrdenie, že si zaplatil tých svojich 20 percent. Oni pošlú peniaze priamo do Tesly. Tesle stačí potvrdenie o odoslaní, tie peniaze tam ešte nemusia byť. Vybavíš si havarijnú poistku na základe COC a faktúry a môžeš si ísť pre auto.

A nezabudni použiť referral kód https://www.tesla.com/referral/ivan46714 :D:D

Komentár
Super ďakujem veľmi si mi pomohol chystáme sa kupovať 2 tak dúfam že to všetko hladko prebehne :):) refeerral kód použijeme na obe

Komentár
Späť