Lidl BA Karlova Ves

matchke

Active member
Pridal sa
7 apr 2015
Správy
832
Popis:
DC: 1xCHAdeMO 44 kW, 1xCombo 50 kW
AC: 1xTyp-2, 22 kW bez kábla
Platba: Zdarma, obmedzené na 30 minút
Ováracia doba: Po – So: 7 – 21 h, Ne: 8.00 – 20.00 h
Prevádzkovateľ: LIDL - Rýchlonabíjačky pred Lidlom

Pridavam zopar fotiek zo stavby v BA, Karlova Ves. Vyzera to este tak na dva tyzdne roboty. Vcera elektrikari riesili nejaky preseknuty kabel. Rampa je tiez demontovana. Ked budu kontury jasnejsie dam dalsie foto.

Prílohy

• photo8465.jpg
    photo8465.jpg
    281,5 KB · Zobrazení: 20
  • photo8466.jpg
    photo8466.jpg
    314,9 KB · Zobrazení: 16
  • photo8467.jpg
    photo8467.jpg
    307,3 KB · Zobrazení: 19
  • photo8469.jpg
    photo8469.jpg
    284,4 KB · Zobrazení: 18
  • photo8470.jpg
    photo8470.jpg
    325,1 KB · Zobrazení: 16
  • photo8471.jpg
    photo8471.jpg
    248,7 KB · Zobrazení: 17
  • photo8479.jpg
    photo8479.jpg
    218,7 KB · Zobrazení: 20
  • photo8480.jpg
    photo8480.jpg
    148,7 KB · Zobrazení: 19
Naposledy upravil moderátor:
Pridal som este dve foto. Je tam uz znacka. Cast parkoviska otvorili, lebo tam vznikali kapacitne problemy. Statia pre nabijanie su este uzavrete a predpokladam dalsiu pracu na nich aspon dva tyzdne. Mam pocit, ze tych stani bude viac ako dve. Vychadza mi to na styri az sest.

I
Ivan91 komentoval
jeeff ak sa bavime o bille na bajkalskej v ba, tak tie AC stlpiky su tam vyuzivane dost.. ja nemam ani tak problem s DC nabijackou, skor mam problem s tym, ze je jedna a stale obsadena.. ak mas zasuvku na zlej strane auta tak ani na AC sa nevies napojit lebo kabel nedotiahne...

realne sa v kauflande viem napojit 1x z 10 navstev..preto mi pridu AC stlpiky rozumnejsie

Jiri GrandPa
Jiri GrandPa komentoval
Ja pri Billa v BA na Bajkalskej TM3 vobec nenabijem. Proste tie stpliky nejako nemaju mujo TM3 radi. To je jedine miesto kde mi AC nabijanie nejde. Skusal niekto s TM3 tam?

matchke
matchke komentoval
Statia budu iba dve. Nabijacka zaberie jedno parkovacie miesto. Dohromady teda tri miesta.

Takze takto vyzera miesto kde bude stat nabijacka. Priznam sa, ze neviem co tam bude. Ci ta zadna cast je na rozvadzac a vpredu kde je ta cervena chranicka bude samostatny stojan. V kazdom pripade rataju s dvomi miestami na nabijanie. Obe su uz osadene znackou.

Prílohy

• photo8557.jpg
    photo8557.jpg
    280,3 KB · Zobrazení: 19
1 Komentár
P
Pepo096 komentoval
Tam bude DC. Ten stvorec je origo betonovy zaklad, ktory dodava ABB s nabijackou. Ta zadna cast je podla mna zaklad na konstrukciu pre tu ich reklamu za stojanom. pozri foto tu: https://teslaclub.sk/node/73391

Reklama uz je, mozno do 15.8. stihnu namontovat aj tu ABB Terra.

Prílohy

• photo8575.jpg
    photo8575.jpg
    190 KB · Zobrazení: 14
  • photo8576.jpg
    photo8576.jpg
    154,3 KB · Zobrazení: 14
D
dango komentoval
zelene maju dost... ...na plagate :D

W
Wilo komentoval
milan84 to beznemu panovi Slovakovi nevadi, tu nie sme v Dansku. On chce co najlacnejsi rozok, a je mu jedno, za akych okolnosti, alebo co to obnasa pre dodavatela. Aj tak je ten dodavatel len dalsi nenazrany sukromnik co ryzuje. A zelen pestuju vnutri, vies si kupit bazalku v kvetinaci 🙈 mne pride Lidl zodpovedny dost, najma voci svojej vlastnej spolocnosti.

matchke
matchke komentoval
Dnes sa nad tou naivitou usmievam. 15.8.2022. Tu nabijacku osadili v decembri 2025. Samozrejme, bilbord samochvaly osadili hned. Podotknut, ze nabijacka do dnes nefunguje je asi zbytocne.

Vcera som ostal trochu prekvapeny. Po takmer pol roku je parkovisko zrekonstruovane, no na moje prekvapenie chyba osadenie nabijacieho stojanu. Pridam neskor aj foto. Mam pocit, ze Lidl na tomto mieste projekt zamrazil.

Komentár
Tu su fotky. Neviem ci to vydlazdenie miesta kde ma byt stojan ma byt standardne takto zakryte. Na inych miestach to tak nie je, a z toho som teda usudil, ze stojan tam najblizsie mesiace instalovany nebude. Samozrejme poukazovat na to, ze napriek osadenym dopravnym znackam su miesta obsadzovane spalovakmi, je zbytocne.

Prílohy

• photo8715.jpg
    photo8715.jpg
    90,9 KB · Zobrazení: 20
  • photo8716.jpg
    photo8716.jpg
    130,1 KB · Zobrazení: 15
  • photo8718.jpg
    photo8718.jpg
    118,4 KB · Zobrazení: 16
  • photo8717.jpg
    photo8717.jpg
    133,5 KB · Zobrazení: 14
Naposledy upravené:
Komentár
Moje posledne info je z marca tohto roku. Stav je nezmeneny. Trochu by som parafrazoval situaciu. Ake chore by bolo, keby stat postavil jadrovu elektráren ale nespustil ju (z akehokolvek dovodu) a zaroven pokracoval v reklamnej kamapani, aky je starostlivi a zabezpecil novu elektraren pre pokrytie energetickych poziadaviek. Paralelu vidim v tom, ze pripravili miesta na statie, osadili dopravne znacky a hlavne reklamu a tym to konci. Ked som videl podmienky fungovania sluzby a pribrzdenie po zaciatku roku po naraste cien elektriky mam pocit, ze Lidl nema velmi ujasnenu strategiu tejto sluzby a je to len (drahe) PR.

Prílohy

• photo9196.jpg
    photo9196.jpg
    62,8 KB · Zobrazení: 16
Komentár
Asi sa niečo udeje. Miesto už nie je zaplátané kameňmi a pribudol tam aj kábel. Uvidíme. Až teraz som si všimol, že posledné foto som uvádzal presne pred dvoma rokmi.

Prílohy

• photo9987.jpg
    photo9987.jpg
    195 KB · Zobrazení: 17
Naposledy upravené:
Komentár

Prílohy

• photo9990.png
    photo9990.png
    32,1 KB · Zobrazení: 23
2 Komentáre
D
dango komentoval
Taky maly Poprad ma az 3 predajne, ale ani jedna nie je vybavena nabijackou

matchke
matchke komentoval
Ved to. Pozeral som si ten aktualny zoznam a mam pocit, ze aj v samotnej Blave je viac predajni ako maju na zozname. Zjavne niekto kto pripravoval tie zavazky sa moc nezamyslal nad tym ako rychlo porastie ich siet predajni.

Už je osadený stojan. Zatiaľ nie je oživený. K dispozícii bude iba nabíjanie cez CCS a Typ 2. Pre Typ 2 si budete musieť priniesť vlastný kábel.

Prílohy

• photo10023.jpg
    photo10023.jpg
    188 KB · Zobrazení: 19
Naposledy upravené:
Komentár
Dnes konečne zmizol ten príves s reklamou, čo blokoval jedno z vyhradených miest na nabíjanie. Mohli by to tento týždeň oživiť. 😉 Keď a tak stane bude to prvá verejná nabíjačka v starej časti Karlovky. Nerátam samozrejme hojne vybavenú Mlynskú dolinu. Niečo sa chystá aj v parkovacom dome na Dlhých dieloch. Neviem ale ako to tam bude s prístupom a kto dodá stojany. Odhadujem ZSEdrive.

Komentár
V apke Lidlu pribudla aj nabíjačka v Karlovke. Zatiaľ ale nie je funkčná.

IMG_3050.webp

Naposledy upravené:
Komentár
Takze nabijacka je od utorka 14.7.2026 aktívna. Ak zoberem do úvahy, že prvý príspevok som o stavbe postol v júni 2022, trvalo im to iba štyri roky. Ináč, všimol som si, že Lidl začal na stanice montovať aj terminál na platobné karty. Takže nebude treba mať tú hroznú aplikáciu.

Prílohy

• IMG_3125.webp
    IMG_3125.webp
    21,6 KB · Zobrazení: 26
  • IMG_3128.webp
    IMG_3128.webp
    56,2 KB · Zobrazení: 23
Komentár
Takze nabijacka je od utorka 14.7.2026 aktívna. Ak zoberem do úvahy, že prvý príspevok som o stavbe postol v júni 2022, trvalo im to iba štyri roky. Ináč, všimol som si, že Lidl začal na stanice montovať aj terminál na platobné karty. Takže nebude treba mať tú hroznú aplikáciu.
Takze je zase out

3 Komentáre
T
teslafan komentoval
Len bez tej karty to bude učite drahšie. 😎

matchke
matchke komentoval
Ceny v Lidl apke a pri platbe platobnou kartou su rovnake. Ale ak pouzijes roaming napriklad ZSEdrive, tak ceny su vyssie.

predautorizacia [EUR}​
AC [EUR/kWh]​
DC [EUR/kWh]​
Lidl apka
30​
0,29​
0,39​
platobna karta
50​
0,29​
0,39​
roaming ZSEdrive
0​
0,49​
0,59​

J
Junior komentoval
Na mape ešte tuším označená ako duch. 😎 Asi to treba zmeniť.

Späť