LIDL Krompachy

• Autor témy Autor témy Juro
  • Dátum začiatku Dátum začiatku

Juro

Administrator,
Zamestnanec
Pridal sa
17 mar 2014
Správy
2.006
Referral
juraj1702
Trangusova 1370/34, 053 42 Krompachy
Popis:
DC: 1xCHAdeMO 44 kW, 1xCombo 50 kW
AC: 1xTyp-2, 22 kW bez kábla
Platba: Zdarma, obmedzené na 30 minút
Ováracia doba: Po – So: 7 – 21 h, Ne: 8.00 – 20.00 h
Prevádzkovateľ: LIDL - Rýchlonabíjačky pred Lidlom
Na mape:

Prílohy

• photo8654.jpg
    photo8654.jpg
    189,6 KB · Zobrazení: 9
Naposledy upravil moderátor:
Aktualne je tam dokoncena prerabka ostrovceka okolo betonovej patky a cele miestecko je oplotene

Komentár
Nabíjačka funkčná, ide plny výkon...

1 Komentár
Jozefr
Jozefr komentoval
wau 1.5.tam este ani nestala a dnes uz funguje ?

Bol som zvedavy tak som miesto dialnice siel krizom cez Krompachy. Nabijacka funguje. Prikladam foto. Ale parkovanie je tam dost neprijemne presne za autom je skratka(vidno ju na obrazku vyssie) ktorou sa presuvaju Romsky spoluobcania. Ci so Sentry alebo bez, radsej som pockal pri aute zatial co zbytok rodinky nakupoval. Vyskusal som aj CCS fungovalo bez problemov. Pozor na otvaraciu dobu je len od 7:00-20:00 v Nedelu 8:00 - 20:00. A AC ma kabel.

Click image for larger version  Name:	20220617_194158.jpg Views:	0 Size:	156.7 KB ID:	85431

Naposledy upravené:
Komentár
Potvrdzujem dnes som ju bol vyskúšať a išla plný výkon nikto tam nestál čiže pohodička 😇 no ako píše Jozef ten chodník často využívajú rómsky spoluobčania a ja som celý čas trpol či po nákupe ma nebude čakať nejaké prekvapenie 🤔

Prílohy

• photo8511.jpg
    photo8511.jpg
    171,9 KB · Zobrazení: 8
2 Komentáre
T
tommik komentoval
No ešte, že máš port "on the right side" a tým majú na prechod celé jedno parkovacie miesto ;)

D
dango komentoval
Rakosnikom staci len razne ukazat ich spolocenske miesto a prestanu otravovat. Otravni su len ti najmensi

Asi trosku problem s prikonom. Sucasne AC + DC nabijat nejde, caka na prikon (aj ked AC bolo pustene ako prve, zbytkovy prikon neprideli DC, treba cakat). DC max 38kW (nie, v 30stupnoch, 350km strase s DC nabijanim po ceste a naslednym SOC 30% to nemohol byt coldgate :) )

1 Komentár
T
Taur komentoval
To je mozno Lidl standart pre vychod, lebo presne tak to (ne)funguje aj v Levoci.

Späť