Lidl Puchov

• Autor témy Autor témy Juro
  • Dátum začiatku Dátum začiatku

Juro

Administrator,
Zamestnanec
Pridal sa
17 mar 2014
Správy
2.006
Referral
juraj1702
1. mája 1647/63, Púchov
Popis:
DC: 1xCHAdeMO 50 kW, 1xCombo 50 kW
AC: 1xTyp-2, 22 kW
GPS: 49.117604, 18.315790
Platba: Zdarma, bez karty, hesla a identifikácie.
Ováracia doba: 24/7
Prevádzkovateľ: Lidl - Rýchlonabíjačky pred Lidlom
Email:
Tel:
Webstranka: lidl.sk
Na mape:

Foto:
Click image for larger version  Name:	lidl-puchov.jpg Views:	1 Size:	346.7 KB ID:	12687

Toto je nabíjacia stanica Lidl Puchov. Tu môžete zdieľať svoje skúsenosti (fotky, videa) s nabíjaním na tejto nabíjačke, prípadne napísať čo si myslíte, že je dôležité vedieť o tejto nabíjacej stanici. Je to prepojené s našou mapou nabíjacích staníc, na ktorej je odkaz k tomuto vláknu keď kliknete na "Odkaz na fórum". Viac info tu.

Naposledy upravil moderátor:
Miesto vyhradené pre nabíjačku je zaliate asfaltom. Takže je to asi odložené na ďalekú budúcnosť.

Komentár
Ach jo... :( Ale aj tak Lidlu v tomto fandím a dúfam že jedného dňa budú mať nabíjačiek viac než GW :)

Komentár
Nabíjačka funguje bez problémov a zdarma k veľkej spokojnosti. Tankoval som v nedeľu 18.03.2018. V Lidl je WC a automat na kávu.

Komentár
Nefunkcna (vcera) zhasnuta,na jednom nabijacom mieste zaparkovana paleta so zamkovou dlazbou.O fungovani resp.nefungovani obluha pri pokladni nic nevedela.

2 Komentáre
Juro
Juro komentoval
Ale je tam už aspoň postavená nabíjačka? Máme foto?

J
jeeff komentoval
Aj ja mam info, ze tam je uz postavena aj nabijacka.

Ano ,postavena je .Inak velmi dobre miesto ,uz z dialky viditelne z hlavnej cesty ,hned oproti Shell pumpe.Len som ju zabudol cvaknut.A pytal som sa aj tetusiek za pokladnami a jedna povedala ze este nefunguje a dalsie dve ze uz fungovala ,predtym…a ze by mala fungovat .Ale ako som pisal zhasnuta a na nabijacom mieste paleta zo zamkovou dlazbou.Zrejme ta povodna siva co je na celom parkovisku a okolo nej dali myslim cervenu dlazbu.

Komentár
22.4. nefunkčná, displej prekrytý oznamom v zmysle, že bude do prevádzky uvedená čoskoro. V predajni mi k spusteniu nevedeli nič viac povedať.

Komentár
Juro, keď si dával odkaz na túto stanicu, písal si: "Vo výstavbe otvorenie pravdepodobne 23. január 2017"
Slávnostne oznamujem, že 11.5.2022 je nabíjacia stanica už asi týždeň funkčná.
DC výkon ide asi 39 kW, ale stáva sa, že kolíše.
AC ide 11 kW.

2 Komentáre
Jiri GrandPa
Jiri GrandPa komentoval
Úplne najlepšia je tá fotka nabijacej stanice 😃. Toto je asi rekord v čase výstavby nabky. Negatívny.

D
dango komentoval
Dovolil som si upravit povodny Jurov prispevok a komentar o spusteni odtial vymazat. Taktiez som pridal foto na nabky (pozical som si od MGev z prispevku nizsie)

Na zaciatku podla nabijacky 49kW ,ale v aute som neskontroval kolko dava, bol som nakupovat :). Ako snad vsetky Lidl nabijacky po 30 minutach vypne DC nabijanie.
Lidl Puchov 1.jpg
Lidl Puchov 2.jpg

Komentár
Späť