LIDL - Rýchlonabíjačky pred Lidlom

Ľuboš Geleta

Active member
Pridal sa
9 máj 2014
Správy
645
Referral
lubos98970
Pozor !!!
Pred Lidlom v Novej Dubnici je rýchlonabíjačka SSC, Chademo a Typ 2 - úplne zdarma pre zákazníkov. SSC mi síce nechce spustiť musia odstrániť chybu no Typ 2 mi ide. A Chademo musí ísť niekto preveriť napríklad Curgali :-)
No a má to mať každý nový alebo vynovený Lídl !!! To bude pre elektromobilistov totálne zelená na Slovensku - ďakujem Lidl.

Slovensko: 1.) LIDL BA Trencianska ul., 2.) LIDL BA Podunajské Biskupice, 3.) LIDL Vajnory, 4.) LIDL Bojnice, 5.) Lidl, Galanta, 6.) LIDL Ilava, 7.) LIDL Komárno 8.) Lidl Nova Dubnica, 9.) LIDL Bratislavska 388, Trencin, 10.) LIDL Soblahovská 6788, Trenčín , 11.) LIDL Tornaľa, 12.) LIDL Levoča, 13.) LIDL Liptovsky Hradok, 14.) LIDL Liptovský Mikuláš, 15.) Lidl Modra, 16.) LIDL Nová Baňa, 17.) LIDL Nové Mesto nad Váhom, 18.) LIDL, Dolný Kubín, 19.) LIDL Senec, 20.) LIDL Partizánske, 21.) Lidl Puchov 22.) LIDL Košice-Šaca, 23.) LIDL Krompachy, 24.) LIDL Topoľčany,,,,viac na Lidl mape dole

Česko: 1.) Lidl Ostrava, 2.) LIDL Slavkov u Brna, 3.) LIDL Pod nemocnicí Brno, 4.) LIDL K Barrandovu Praha, 5.) LIDL Horoměřice, 6.) LIDL Pardubice, 7.) LIDL Průhonice, 8.) LIDL Hradec Králové,,,

Možno už: Krompachy, Dragovských Hrdinov Košice, Bojnice, Betliarska Petržalka BA, Prešov, Senec, Zvolen

Naposledy upravil moderátor:
Na ulici SNP nebo Ulica na Hlinách? Nějaké foto?

Komentár
Pozor !..Chademo konektor nefunguje. Dnes som to bol overiť. Lidl o tom vie a idú to riešiť. Priebežne budem, informovať...

Komentár
Tak celkovo tam nejde rýchlo nabíjanie. Verím že to vyriešia skoro pretože sú dosť často bombardovaní telefonátmi a aj e-mailom o nefunkčnosti rýchlonabíjania. A s Typ 2 koľko vymačkáš ? Alebo Leaf Typ 2 nevie použiť ?

1 Komentár
M
Martin V komentoval
Ja som nabijal Leafa aj cez Typ 2 ( testoval som pred rokom na rychlonabke GW pri avione) len som musel pohackovat kabel (typ 1 na typ 2) a slo to.
Toto som skusil aj s Tesla Destination v Samorine a tam to neslo.

Lubos, od kedy tie nabijacky buduju pred predajnami LIDL? Lebo u nas v BR modernizovali tento rok a ziadnu nabijacku tam nedali.

Komentár
U nového LIDLu v polské Poznani je také rychlonabíječka (cca od začátku prosince).

Komentár
Je smutne, že automobilky a predajcovia čo predávajú EV nad 30.000€ si nedajú pred predajňu rýchlonabíjací stojan a takýmto spôsobom nenalákajú zákazníkov, aby si u nich tie drahé autá kupovali. Potom by sme nepotrebovali žiadne KILLERBEV siete... A taká ľudová predajňa akou je LIDL to urobí, a záleží mu aj na útrate pár euro za nákup od elektromobilistu.....

Naposledy upravené:
Komentár
Vdaka Lubos za info. Super krok od Lidlu, len tak dalej....
Pridas tuto stanicu aj do mapky s fotkou?

Komentár
No Title

Lidl Nová Dubnica

Prílohy

• photo2277.jpg
    photo2277.jpg
    165,3 KB · Zobrazení: 14
Komentár
Mne to nejde pridať cez iPhone dosť ma to štve
GPS 48°56'29"N, 18°8'13"E

Mobilná verzia ani nie je určená na pridávanie staníc na mapu. Mobilná verzia slúži na rýchle nájdenie nabíjačky keď som na cestách, za volantom a nemôžem si otvoriť notebook. Ak nemáš notebook, alebo stolový počítač, tak úplne stačí stanicu pridať len do Nabíjacie stanice. Alebo to spravím ja keď budem mať čas, je s tým totiž veľa roboty a ešte treba pridať aj iné miesta. Ale diky moc za info. A súradnice ja píšem len v takomto formáte 48.941389, 18.136944, lebo je to jednoduchšie zadávať do navigácie a napr. taká Tesla ani nemá možnosť zadať toto: °. Možno už má, ale nemala, alebo ak má, tak neviem kde. A aj vo waze by som sa naklikal kým by som našiel také znaky °".

T
Tomáš Gnap komentoval
Peterka,
vo waze sa dajú zadať GPS suradnice relatívne ľahko.
Stačí do poľa na vyhľadávanie napísať suradnice v učitom formáte formáte (napr. 48.132165,17.108447) a waze ti ukáže miesto na mape a umoží zadať toto miesto ako cieľ.
napr. súradnice Tesla Supercharger Bratislava "48.132165,17.108447"

Peterka
Peterka komentoval
Vdaka Tomas, jazdim s waze skoro 2 roky a na toto som neprisiel. Ale zase az tak velmi som to nepotreboval a kto by hladal/cital manual.. :-D

ICE666SVK
ICE666SVK komentoval
Ja mam racej video manual. Je to taka ukazka z praxe. Jedna vec je, ze vidis ze to funguje a drha ako mas co robit aby to fungovalo spravne.

Späť