McDonald´s - Prievozská

• Autor témy Autor témy Hati
  • Dátum začiatku Dátum začiatku
Este upozornim na jednu vec: neviem ako casto sa aktualizuje status nabijania v appke ZSE, ale neda sa na neho spolahnut. Ked sa mi zdalo, ze uz auto "stabilne" nabija, siel som do mekaca a sledoval nabijanie na appke. Tam sice zatial neukazuje nabijaci vykon ani SoC, iba animovane "nabijanie". Ked som sa vratil k autu, nenabijalo sa. Podla historie na webe sa nabijanie skoncilo po 8 minutach a mne appka ukazovala, ze este stale nabijam- uz 15 minut...

1 Komentár
J
Joe79 komentoval
Ano to je fakt des ta aktualizacia toho nabijania - vidis, dalsi hint na telefonat, alebo email do ZSE...

nocomment.jpeg

ICE666SVK
ICE666SVK komentoval
Co je napisane na boku?

milan84
milan84 komentoval
to vyzera ako s photoshopu :D
neverim, ze toto tam niekto bol schopny takto zlozit....

Teq
Teq komentoval
milan84 Teraz som tu bol, tak nas "e-dumpster" je uz "fully charged" ziadny photoshop, tvrda a smutna realita.
Pridal by som aj fotku ale ked ju pridam dava mi error "musite pridat aspon jednu fotografiu"...
Dal som to aj na plugshare, tak sa tam mozte pozret.

smutne...predpokladam, ze to prerabal mcdonalds, ktory s tym teda suhlasil?!

2 Komentáre
Teq
Teq komentoval
uvidime, ja som poslal tiez ZSE liebesbrief aj s foteckou

ICE666SVK
ICE666SVK komentoval
No mas tam zrejme styri spolocnosti McDonald, ZSE a niekto kto prerabal a niekto kto im tam doviezol a zase odvezie ten kontajner. Na kontajneri je ich cislo aj nejaky nazov spolocnosti. Ze si tam mozu dat kontajner na to suhlas urcite mali, ale urcite nebolo vyhradene konkretne miesto. Ten kto tam prisiel s kontajnerom sa spytal, kam to ma dat a niekto dalsi mu povedal, ze tam, alebo tam. Aby to mali po ruke a nemuseli daleko nosit. No a ten co daval kontajner si povedal chcu to tam bude tam. A ukazal mu to niekto, kto to prerabal. A bud je to nevedomost, alebo slepota, alebo arogancia.

Mojmu Ioniqu nejako tato nabijacka a jej CCS rozhranie nechuti. Sporadicky sa vypina s hlasenim o nadmernom odbere auta. Pritom rovnake auto a rovnaky typ nabijacky na inom mieste s tym problem nema. Type2 nabijacka nema ziadny problem. Viete niekto vyskusat?
9C9D127D-697A-43B0-AD8B-128467965F0A.jpeg

Teq
Teq komentoval
videl som to aj v lidli na trencianskej, nabil som si leafa na chademe a ked som siel prec tak som to chudakovi na ioniqu znova pustil. asi o tom ani nevedel 😊

J
Joe79 komentoval
Ahojte, ja som to tiez nahlasil ZSE, osoba prislubila, ze to skontroluju.

J
Joe79 komentoval
Peterka - ano vsimol som si, ze si to uz pisal, na obhajobu ZSE musim povedat, ze nabijacka fungovala bezchybne Februar - Marec. Od Aprila zacala blbnut.

Späť